Live

Gabi Iancu s-a transferat de la FC Viitorul, în Rusia

FC Viitorul și-a vândut golgheterul din sezonul trecut. Gabi Iancu a fost transferat în Rusia pentru suma de 500 de mii de euro. Anunțul a fost făcut de impresarul jucătorului, Traian Gherghișan, care a adăugat că atacantul a trecut cu bine toate testele medicale.
Publicat pe 13 ianuarie 2021

Gabi Iancu și-a găsit în sfârșit echipă. După mai multe transferurile ratate, golgheterul din sezonul trecut al Ligii Întâi a fost vândut de FC Viitorul la mijlocul acestei săptămâni.

Noua echipă a atacantului de 26 de ani este Akhmat Grozny din Rusia, care a plătit către FC Viitorul clauza de de 500 de mii de euro a jucătorului.

În această iarnă, Iancu s-a mai aflat în tratative și cu Al Ahli, care era dispusă să plătească suma de 800 de mii de euro, însă negocierile nu s-au mai concretizat.

Iancu a părăsit luni România şi a ajuns în cantonamentul formaţiei ruse. Marţi a trecut o vizită medicală extrem de complexă, iar rezultatele au fost foarte bune, iar azi s-a semnat contractul.

În actualul sezon, Iancu a fost departe de forma de anul trecut și a bifat doar 9 prezențe în tricoul lui FC Viitorul, în care a înscris patru goluri. În cariera, atacantul a mai jucat la FCSB, Dunărea Călărași, FC Voluntari sau Karabukspor.


Surs[ foto: GSP

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233