dobroge.tv

Live

Gabi Iancu s-a transferat de la FC Viitorul, în Rusia

13 ianuarie 2021
Publicitate

FC Viitorul și-a vândut golgheterul din sezonul trecut. Gabi Iancu a fost transferat în Rusia pentru suma de 500 de mii de euro. Anunțul a fost făcut de impresarul jucătorului, Traian Gherghișan, care a adăugat că atacantul a trecut cu bine toate testele medicale.

Gabi Iancu și-a găsit în sfârșit echipă. După mai multe transferurile ratate, golgheterul din sezonul trecut al Ligii Întâi a fost vândut de FC Viitorul la mijlocul acestei săptămâni.

Noua echipă a atacantului de 26 de ani este Akhmat Grozny din Rusia, care a plătit către FC Viitorul clauza de de 500 de mii de euro a jucătorului.

În această iarnă, Iancu s-a mai aflat în tratative și cu Al Ahli, care era dispusă să plătească suma de 800 de mii de euro, însă negocierile nu s-au mai concretizat.

Iancu a părăsit luni România şi a ajuns în cantonamentul formaţiei ruse. Marţi a trecut o vizită medicală extrem de complexă, iar rezultatele au fost foarte bune, iar azi s-a semnat contractul.

În actualul sezon, Iancu a fost departe de forma de anul trecut și a bifat doar 9 prezențe în tricoul lui FC Viitorul, în care a înscris patru goluri. În cariera, atacantul a mai jucat la FCSB, Dunărea Călărași, FC Voluntari sau Karabukspor.


Surs[ foto: GSP

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233