Live

Viorel Lică a plecat de la FC Farul Constanța

Începutul de an a adus și prima plecare din lotul lui FC Farul. Formația constănțeană s-a despărțit la începutul acestei săptămâni de Viorel Lică, unul dintre jucătorii de bază ai echipei în acest sezon.
Publicat pe 13 ianuarie 2021

Venit la FC Farul Constanța înaintea sezonului trecut, din postură de jucător liber de contract, Viorel Lica s-a impus încă de la început în centrul defensivei lui Ianis Zicu.

Apărătorul în vârstă de 25 de ani a evoluat în sezonul 2019-2020 în 22 de partide de campionat, în toate ca titular, pentru ca în actualul sezon să joace în 10 meciuri pentru alb-albaștri în Liga a doua și într-una din Cupa României.

Potrivit anunțului făcut de către conducătorii „marinarilor” jucătorul a fost transferat în pauza de iarnă la Petrolul Ploiești, fără să dezvăluie și suma în schimbul căreia s-a realizat tranzacția. În momentul de față, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt, fundașul este evaluat la 175 de mii de euro.

FC Farul s-a reunit la începutul acestei săptămâni și urmează să se pregătească la Constanța în perioada următoare, având stabilite și câteva meciuri amicale.


Sursă foto: ProSport

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233