dobroge.tv

Live

Viorel Lică a plecat de la FC Farul Constanța

13 ianuarie 2021
Publicitate

Începutul de an a adus și prima plecare din lotul lui FC Farul. Formația constănțeană s-a despărțit la începutul acestei săptămâni de Viorel Lică, unul dintre jucătorii de bază ai echipei în acest sezon.

Venit la FC Farul Constanța înaintea sezonului trecut, din postură de jucător liber de contract, Viorel Lica s-a impus încă de la început în centrul defensivei lui Ianis Zicu.

Apărătorul în vârstă de 25 de ani a evoluat în sezonul 2019-2020 în 22 de partide de campionat, în toate ca titular, pentru ca în actualul sezon să joace în 10 meciuri pentru alb-albaștri în Liga a doua și într-una din Cupa României.

Potrivit anunțului făcut de către conducătorii „marinarilor” jucătorul a fost transferat în pauza de iarnă la Petrolul Ploiești, fără să dezvăluie și suma în schimbul căreia s-a realizat tranzacția. În momentul de față, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt, fundașul este evaluat la 175 de mii de euro.

FC Farul s-a reunit la începutul acestei săptămâni și urmează să se pregătească la Constanța în perioada următoare, având stabilite și câteva meciuri amicale.


Sursă foto: ProSport

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233