dobroge.tv

Live

HC Dobrogea Sud joacă cu gândul la suporteri

14 ianuarie 2021
Publicitate

HC Dobrogea Sud a reluat pregătirile pentru returul campionatului, însă gândurile handbaliștilor constănțeni sunt îndreptate către suporteri. Formația de la malul mării speră ca în curând să poată disputa meciuri în Sala Sporturilor, inclusiv cu fani în tribună.

Aflați acum pe locul al treilea al clasamentului, handbaliștii de la HC Dobrogea Sud sunt de părere că returul de campionat i-ar fi putut găsi pe o poziție mai bună dacă ar avut parte de susținerea suporterilor din tribune. Formația de pe litoral reia la începutul lunii februarie confruntările din Liga Zimbrilor cu speranța că pandemia va fi trecută cu bine cât mai curând.

Ca la orice început, optimiști, sperăm să ținem linia bună și șirul de victorii. În primul turneu sunt două etape. Întradevăr, așteptăm cu toții, nerăbdători întoarcerea la Constanța. Disputarea meciurilor în sala noastră și bineînțeles, revenirea publicului în tribune. Le simțim lipsa dar știm totuși că sunt alături de noi pe rețelele de socializare. Dat ne dorim și sunt sigur că și ei își doresc, să fie în tribune. Deocamdată nu avem semnale sau vești că s-ar putea întâmpla cât de curând acest lucru. Dar, prin apariția vaccinului sperăm să se stopeze cât mai repede pandemia ca să putem intra la viața normală”, declară Ionuț Rudi Stănescu, președinte HC Dobrogea Sud Constanța

Înaintea reluării meciurilor de campionat, HC Dobrogea Sud se află pe poziția a treia a clasamentului, cu 30 de puncte, la egalitate cu Potaissa Turda, care are însă un meci mai puțin disputat.

Primul meci oficial din 2021 pentru formația constănțeană este programat pentru 2 februarie, contra celor de la CSM Bacău.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233