dobroge.tv

Live

Deplasare lungă pentru FC Viitorul

14 ianuarie 2021
Publicitate

După victoria de duminică, în prima partidă oficială a anului, FC Viitorul caută să obțină acum un nou succes, care să o readucă pe locurile de playoff ale Ligii Întâi. Constănțenii joacă la Arad, contra celor de la UTA, în prima etapă a returului de campionat.

FC Viitorul a bifat în ultima etapă a turului prima victorie sub comanda lui Mircea Rednic și a întrerupt astfel o serie de cinci meciuri în care au obținut doar un rezultat de egalitate.

Constănțenii vor acum să bifeze al doilea succes din 2021 și să revină pe locurile de play-off ale clasamentului. Iar misiunea pare una facilă la prima vedere, în ciuda faptului că îi așteaptă o deplasare extrem de lungă.

Adversară le va fi în prima etapă a returului UTA Arad, formație aflată pe locul 11 al clasamentului, dar care traversează o formă deloc bună în ultima perioadă, fiind învinsă în ultimele patru etape ale campionatului. De altfel, în clasamentul meciurilor disputate pe propriul teren, arădenii ocupa ultima poziție, reușind să câștige doar un meci „acasă” din șapte disputate.

Am început bine, dar trebuie să continuăm. Important e să menținem ritmul pe care l-am avut la meciul cu Sibiu. Știm că nu o să fie ușor, pentru că și UTA vine după o serie de rezultate negative. Am văzut că au făcut și multe schimbări, jucători care au plecat, jucători care au venit. Noi avem un avantaj pentru că avem deja un veci oficial și s-ar putea să ne ajute. Este o perioadă mai dificilă, ținând cont și de condițiile climaterice care sunt în perioada asta. Și noi am făcut antrenamente doar pe sintetic. Nu am putut să ne antrenăm pe teren. Dar eu zic că suntem pregătiți”, declară Mircea Rednic, manager tehnic FC Viitorul Constanța.

Da, au avut o serie de rezultate proaste, dar noi nu trebuie să ne culcăm pe o ureche. Trebuie să mergem foarte concentrați și să ne facem jocul nostru și să ne întoarcem cu trei puncte”, declară Alin Dobrosavlevici, FC Viitorul Constanța.

Înaintea confruntării cu UTA Arad, FC Viitorul se află pe locul șapte al clasamentului, cu 20 de puncte, la o lungime în spatele celor de la Chindia Târgoviște, care are însă un meci în plus disputat.

UTA Arad – FC Viitorul, contând pentru prima etapă a returului Ligii Întâi la fotbal, se joacă vineri seară, cu începere de la ora 17:00.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233