dobroge.tv

Live

Naționala României joacă la Ploiești

15 ianuarie 2021
Publicitate

Naționala României începe „acasă” campania de calificare la Mondialul din Qatar. Elevii lui Mirel Rădoi vor juca la Ploiești și București primele două meciuri din preliminarii, Contra Macedoniei de Nord și Germaniei.

Naţionala de fotbal a României va disputa la Ploieşti şi Bucureşti primele două partide din grupa de calificare la Cupa Mondială 2022 din Qatar, evenimentele fiind programate în luna martie, a anunţat Federaţia Română de Fotbal.

Tricolorii pregătiţi de Mirel Rădoi vor disputa prima partidă din grupa preliminară pe teren propriu, contra Macedoniei de Nord, în data de 25 martie, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti. Trei zile mai târziu, România va întâlni Germania, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Federaţia Română de Fotbal a precizat că, în contextul evoluţiei pandemiei, normele nu permit accesul fanilor pe stadioanele de fotbal în România.

România face parte din Grupa J, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein. Câştigătoarele celor 10 grupe din preliminarii se vor califica la Campionatul Mondial din 2022, iar ocupantele locurilor secunde vor intra, alături de cele mai bune două câştigătoare de grupe în Liga Naţiunilor care nu se află pe primele două poziţii în preliminarii, într-o serie de două baraje pentru a stabili ultimele trei ţări europene calificate.

Cele 10 ocupante ale locurilor secunde vor forma un clasament separat, în baza rezultatelor din aceste preliminarii. Primele șase locuri secunde vor fi gazde ale primului baraj, disputat într-o singură manşă. Celelalte patru echipe plus cele două echipe care vin din Liga Naţiunilor vor fi oaspeţi.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233