Live

Viitorul întâlnește liderul

FC Viitorul începe marți seară o nouă serie de foc în Liga Întâi. Constănțenii vor întâlni pe rând primele patru clasate al campionatului, FCSB, Universitatea Craiova, Sepsi și CFR Cluj în decurs de doar două săptămâni.
Publicat pe 18 ianuarie 2021

FC Viitorul întâlnește marți seară, în ultima partidă a etapei cu numărul 17 din Liga Întâi, liderul campionatului și cea mai în formă echipă a momentului, FCSB. Meciul este primul dintr-o serie de foc pentru elevii lui Mircea Rednic, în condițiile în care constănțenii vor întâlni pe rând primele patru formații ale clasamentului până la începutul lunii februarie.

Din păcate, Rednic nu va putea alinia în partida cu FCSB-ului cea mai bună garnitură. Cea mai mare pierdere este absența lui Virgil Ghiță, care este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

Înaintea ultimului meci al etapei cu numărul 17 din Liga Întâi, FC Viitorul se află pe poziția a șaptea a clasamentului, cu 21 de puncte, la trei lungimi distanță de locurile care asigură prezența play-off-ul campionatului. FC Viitorul-FCSB se joacă marți seară, pe stadionul central al Bazei Sportive de la Ovidiu, cu începere de la ora 20.

Etichete:   fc viitorul fcsb rednic

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233