dobroge.tv

Live

Încă un american s-a făcut „gladiator“

18 ianuarie 2021
Publicitate

Fără nici o victorie în actuala ediție a Ligii Naționale la baschet masculin, BC Athletic caută să se întărească din mers. Constănțenii au transferat un coordonator de joc din Statele Unite ale Americii, împreună cu care speră să își îmbunătățească poziția din clasament.

La doar o zi după ce a găzduit la Constanța un nou turneu din cadrul actualei ediții a Ligii Naționale la baschet masculin, BC Athletic a anunțat un nou transfer după aducerea americanului Davon Bell. Bell a absolvit studiile universității Presbytarian, are 1,78m și evoluează pe poziția de conducător de joc. 

Noul jucător al constănțenilor se află la al doilea sezon din carieră în calitate de jucător profesionist. În stagiunea 2019/2020 acesta a jucat în Suedia pentru Jamtland, echipă pentru care adunat medii statistice per meci de 10,6 puncte, 6,6 pase decisive și 14,5 la eficiență în cele 11 partide jucate. Bell vine la Constanța într-un moment delicat pentru formația pregătită de Alexandru Olteanu. 

În momentul de față, BC Athletic opt înfrângeri din tot atâtea partide disputate în actuala ediție a Ligii Naționale la baschet masculin și este singura formație care nu a câștigat nicio partiđă în acest sezon. Formația antrenată de Alexandru Olteanu nu va juca în cadrul turneul 6 care va începe pe 20 ianuarie, astfel, cel mai probabil, Bell va debuta cu ocazia turneului 7, programat între 6-7 februarie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233