dobroge.tv

Live

Întăriri pentru FC Farul

18 ianuarie 2021
Publicitate

Ianis Zicu primește întăriri! FC Farul a perfectat primele transferuri înaintea celor cinci „finale“ de care depinde calificarea în play-off-ul Ligii a doua la fotbal.

Divizionara secundă, FC Farul Constanța a perfectat primele transferuri din acest an. Atacantul stânga Ilie Damașcan este noul jucător al clubului constănțean, urmând să evolueze în tricoul alb-albastru în actualul sezon al Ligii a 2-a. 

În vârstă de 25 de ani, fostul internațional de tineret al Republicii Moldova are un palmares impresionant, cu trofee interne și participări în cupele europene. Jucătorul care evoluează pe partea stângă a ofensivei a mai jucat la Zimbru Chișinău, cu care a câștigat Cupa și Supercupa Moldovei, la FC Urartu Erevan, în prima ligă din Armenia și la FC Petrocub Hîncești, unde a cucerit din nou Cupa Moldovei.

În vara anului trecut, Ilie Damașcan s-a transferat în Liga a 2-a din România, bifând 8 prezențe pentru Turris Turnu Măgurele și marcând un gol în partida cu Rapid București. Pe plan internațional, a adunat 5 meciuri în Europa League, cu Zimbru Chișinău, înscriind într-un duel cu Osmanlispor, și cu FC Petrocub Hîncești. Al doilea venit este fundașul central David Marius Savu. 

În vârstă de 19 de ani, jucătorul crescut la Școala de Fotbal „Dani Coman“, unde a fost pregătit de Mihai Ianovschi și de fostul fundaș al FC Farul, Mircea Stan, este internațional sub 19 ani al României. El a evoluat cu “tricolorii mici” la turneul de calificare la Campionatul European din 2020, făcând pereche în defensivă la meciul cu Lituania cu jucătorul celor de la Juventus Torino, Radu Drăgușin. 

Pe lângă cele două achiziții, FC Farul Constanța a încheiat raporturile contractuale cu jucătorii Andrei Udeanu și Denis Hordouan pe cale amiabilă, care părăsesc astfel și ei trupa de la malul mării, după transferul lui Viorel Lică la Petrolul Ploiești. 

Începând de luni, „marinarii“ efectuează un cantonament la București, unde au programate și patru partide de verificare cu formații din Liga a doua și a treia.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233