dobroge.tv

Live

Liviu Mihai a revenit la Farul

19 ianuarie 2021
Publicitate

Ziua și transferurile pentru FC Farul Constanța. „Marinarii“ au înregimentat încă doi jucători înaintea reluării meciurilor de campionat. Printre aceștia se numără și Liviu Mihai, care se întoarce la formația de pe litoral după o lungă perioadă în care a reușit patru promovări în Liga Întâi.

Mijlocașul Liviu Mihai este noul jucător al echipei FC Farul Constanța, urmând să evolueze în acest sezon al Ligii a 2-a în tricoul alb-albastru. Fotbalistul în vârstă de 32 de ani revine astfel la FC Farul Constanța, unde a făcut junioratul și s-a lansat în fotbalul mare. El s-a alăturat deja lotului „marinarilor“, care se află în cantonament la București, și speră să intre cât mai rapid în angrenajul gândit de antrenorul Ianis Zicu.

 De-a lungul carierei, Liviu Mihai a mai evoluat la Astra, Petrolul Ploiești, Unirea Slobozia, Politehnica Iași, Chindia Târgoviște, iar în prima parte a acestui sezon a jucat pentru Turris Turnu Măgurele, bifând 13 meciuri și reușind un gol, cu Dunărea Călărași, și o pasă de gol. El a adunat 31 de meciuri și 2 goluri în Liga 1, dar și peste 200 meciuri și 50 de goluri în Liga a 2-a.

 În cariera sa, mijlocașul are la active patru promovări pe prima scenă a fotbalului din România, cu Astra, Petrolul, Iași și Chindia. Redebutul oficial în tricoul Farului s-ar putea produce chiar împotriva echipei de orașul său natal, Chindia Târgoviște, în meciul din optimile Cupei României, programat pe 10 februarie, la Constanța. După transferul lui Liviu Mihai, marți, oficialii constănțeni au anunțat și transferul atacantului Vlad Rusu. Constănțeanul în vârstă de 30 de ani a semnat un acord cu formația de pe litoral și se va alătura în cel mai scurt timp lotului pregătit de Ianis Zicu. 

Fostul internațional under 19 a mai jucat de-a lungul carierei la FCSB II, FC Viitorul, cu care a evoluat în Europa League, Academica Clinceni, Petrolul Ploiești, Beerschot, Luceafărul Oradea, Viitorul Tîrgu Jiu și Turris Turnu Măgurele. El a strâns 34 de meciuri și 5 goluri în Liga 1 și 128 de meciuri și 66 de goluri în Liga a 2-a, unde a fost golgeter în sezonul 2017/2018 cu Luceafărul Oradea, înscriind 26 de goluri.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233