dobroge.tv

Live

Program încărcat pentru Simona Halep

20 ianuarie 2021
Publicitate

Început de an foarte încărcat pentru Simona Halep. Constănțeanca va participa la nu mai puțin de cinci turnee importante până în luna martie, printre care și primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open.

După o pauză de câteva luni, Simona Halep revine în circuitul mondial de tenis feminin cu un program încărcat. Aflată la Antipozi, unde este momentan în carantină înaintea participării la Australian Open, constănțeanca va debuta oficial în 2021 în cadrul unuia din cele două turnee care se organizează în paralel la Melbourne, în 1 și 7 februarie.

Imediat după acesta va participa Australian Open, care este programat să se încheie pe 21 februarie.

La o săptămână de la această dată va schimba continentul pentru a juca la alte două turnee importante în cursa pentru menținerea pe locul secund al clasamentului WTA.

Între 1 și 7 martie are loc turneu de la Doha, din Qatar, pentru ca imediat după acesta să se defășoare Dubai Open, din Emiratele Arabe Unite, ambele de categorie Premier. În plus, pe acesta din urmă Halep l-a câștigat anul trecut și speră să își apere titlul și în 2021.

Finalul lunii martie o va găsi pe constănțeancă, potrivit calendarului, în Statele Unite ale Americii, unde este programat între 22 martie și 4 aprilie, cel de-al cincilea turneu la care și-a anunțat participarea, Miami Open.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233