dobroge.tv

Live

Mircea Rednic, nemulțumit de program

20 ianuarie 2021
Publicitate

La finalul partidei cu FCSB, Mircea Rednic nu s-a ferit să critice programul după care va trebui să joace Viitorul în următoarea perioadă. Pe lângă faptul că vor întâlni adversari puternici din Liga Întâi, constănțenii vor fi obligați să joace la intervale de timp care riscă să le pună în pericol condiția fizică.

Finalul meciului cu FCSB a adus în discuție și programul pe care îl vor avea cei de la Viitorul în perioada imediat următoare. Constănțenii vor întâlni cele mai bune ale campionatului în interval de doar două săptămâni, însă marea nemulțumire a lui Mircea Rednic este modul în care s-a făcut programarea acestora.

E o perioadă dificilă pentru noi. Mă gândesc la programul pe care îl avem acum. Jucăm la Craiova sâmbătă seara, la 21:00, deci duminică o să fim toată ziua pe drum, iar marți jucăm și am înțeles că jucăm la ora 15:30, deci chiar nu înțeleg, adică nu vreau să critic sau să mă leg de programul care s-a făcut. Totuși, trebuie ținut cont de echipe de unde vin, unde joacă. Noi suntem calu de bătaie în ultima perioadă și vreau să atrag atenția. Trebuie un pic de respect față de jucători, plus condițiile care sunt, să nu riscăm ca jucătorii să se accidenteze”, declară Mircea Rednic, manager tehnic FC Viitorul

Următoarea partidă pentru FC Viitorul în Liga Întâi, cea cu Universitatea Craiova, este programată să aibă loc sâmbătă seară, cu începere de la ora 21:00.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233