Live

Mircea Rednic, nemulțumit de program

La finalul partidei cu FCSB, Mircea Rednic nu s-a ferit să critice programul după care va trebui să joace Viitorul în următoarea perioadă. Pe lângă faptul că vor întâlni adversari puternici din Liga Întâi, constănțenii vor fi obligați să joace la intervale de timp care riscă să le pună în pericol condiția fizică.
Publicat pe 20 ianuarie 2021

Finalul meciului cu FCSB a adus în discuție și programul pe care îl vor avea cei de la Viitorul în perioada imediat următoare. Constănțenii vor întâlni cele mai bune ale campionatului în interval de doar două săptămâni, însă marea nemulțumire a lui Mircea Rednic este modul în care s-a făcut programarea acestora.

E o perioadă dificilă pentru noi. Mă gândesc la programul pe care îl avem acum. Jucăm la Craiova sâmbătă seara, la 21:00, deci duminică o să fim toată ziua pe drum, iar marți jucăm și am înțeles că jucăm la ora 15:30, deci chiar nu înțeleg, adică nu vreau să critic sau să mă leg de programul care s-a făcut. Totuși, trebuie ținut cont de echipe de unde vin, unde joacă. Noi suntem calu de bătaie în ultima perioadă și vreau să atrag atenția. Trebuie un pic de respect față de jucători, plus condițiile care sunt, să nu riscăm ca jucătorii să se accidenteze”, declară Mircea Rednic, manager tehnic FC Viitorul

Următoarea partidă pentru FC Viitorul în Liga Întâi, cea cu Universitatea Craiova, este programată să aibă loc sâmbătă seară, cu începere de la ora 21:00.

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233