dobroge.tv

Live

Turneu intermediar la Constanța

21 ianuarie 2021
Publicitate

BC Atheltic a aflat programul după care va disputa o parte din partidele restante din debutul campionatului. Constănțenii vor evolua, tot pe teren propriu, la finalul acestei luni într-un turneu intermediar programat de Federația Română de Baschet.

După două turnee disputate la Constanța, Federația Română de Baschet a decis să încredințeze oficialilor de la BC Athletic și organizarea unui turneu intermediar, în cadrul căruia formația de pe litoral să dispute două dintre restanțele din acest sezon.

Potrivit calendarului, elevii lui Alexandru Olteanu vor juca pe 29 și 30 ianuarie contra celor de la Steaua București, respectiv CSO Voluntari, ambele confruntări fiind programate să înceapă de la ora 16, în Sala Sporturilor din Constanța.

Partidele ar fi trebuit să se dispute în cadrul primului turneu al noului sezon în Liga Națională de baschet masculin, însă formația constănțeană a absentat de la acesta din cauza mai multor cazuri de Covid-19.

Pe lângă restanțele cu Steaua București și CSO Voluntari, constănțenii mai au de jucat și un al treilea meci, cu Universitatea Cluj, însă data acestuia nu a fost deocamdată stabilită.

În clasamentul campionatului, BC Athletic se află pe ultimul loc, fără nici o victorie în cele opt meciuri disputate până în prezent.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233