dobroge.tv

Live

Viitorul întâlnește „leul” rănit al Craiovei

22 ianuarie 2021
Publicitate

După FCSB, FC Viitorul are mâine parte de un nou meci greu în campionat. Constănțenii vor juca în Bănie, contra Universității Craiova, ocupanta locului trei în clasamentul Ligii Întâi.

FC Viitorul vrea să profite de forma slabă a Universității Craiova din ultima perioadă și să de-a lovitura chiar în Bănie. Oltenii n-au mai câștigat de patru partide în campionat iar tensiunile au început să crească în sânul echipei.

Aceste lucruri le dau speranțe constănțenilor, mai ales după evoluția avută în partida din runda precedentă, când au terminat la egalitate cu liderul FCSB.

Da, numai meciuri ușoare avem. Îmi plac meciurile astea. Ce pot să zic, sunt mulțumit că după meciul cu cei de la Steaua nu am avut accidentați. Am tot lotul la dispoziție. Asta este situația. Noi suntem pregătiți să jucăm, ne propunem să scoatem un rezultat bun. Mai ales după meciul pe care l-am făcut, pentru că au fost momente foarte bune în meciul contra celor de la FCSB. Păcat că nu au concentrarea în fața porții sau că ultima pasă nu a fost ideală. Dar sper că acum jucătorii mei să înțeleagă că e un moment bun și mai ales, am văzut și rezultatele după meci. Din punct de vedere fizic stăm mult mai bine”, a declarat Mircea Rednic, manager tehnic FC Viitorul.

Chiar dacă oltenii sunt într-o scădere de formă, Mircea Rednic rămâne cu picioarele pe pământ și avertizează că Universitatea Craiova încă rămâne un adversar puternic, cu obiective mari în acest sezon.

Mai mult ca sigur ei vor intra bine montați, pentru că obiectivul lor este câștigarea Campionatului și au nevoie mult de trei puncte. Mai mult ca sigur ei vor fi cei care vor risca mai mult”, a mai declarat Mircea Rednic, manager tehnic FC Viitorul.

În clasamentul Ligii Întâi, după 17 etape disputate, FC Viitorul se află pe locul șapte, cu 22 de puncte, la două lungimi distanță de pozițiile care asigură prezența în play-off.

De partea cealaltă, oltenii sunt pe trei, cu 34, și nu mai au voie să facă pași greșiți pentru a nu mari diferența care îi desparte de primul loc. Universitatea Craiova – FC Viitorul, contând pentru etapa cu numărul 18 a Ligii Întâi, se joacă sâmbătă seară, cu începere de la ora 21:00.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233