dobroge.tv

Live

Horia Tecău și Marcelo Melo se „încălzesc” pentru debut

22 ianuarie 2021
Publicitate

Horia Tecău este gata de startul oficial în acest an. Constănțeanul se află în carantină în Australia înaintea participării la primul Grand Slam al anului. El va evolua în primele două turnee ale anului alături de brazilianul Marcelo Melo, după ce colaborarea cu Jean Julien Rojer a fost întreruptă la finalul lui 2020.

Horia Tecău se pregătește intens în Australia, înaintea debutului în noul sezon din tenisul masculin mondial. Chiar dacă se află în carantină la Melbourne, constănțeanul se antrenează deja pentru a fi în cea mai bună formă la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, programat între 8 și 21 februarie.

Până la acesta, Tecău și noul său partener de dublu, brazilianul Marcelo Melo, își vor face „încălzirea” într-un turneu ce va avea loc tot la Meldourne, în perioada 1-7 februarie.

Aceste două competiții vor fi de altfel și singurele două la care Tecău și Melo vor face pereche, urmând ca brazilianului să i se alăture chiar fostul partener al lui Tecău, olandezul Jean Julien Rojer, care și-a amânat revenirea în circuit pentru a fi alături de soția sa care urmează să nască.

Tecău și Rojer au câștigat împreună, în cei șapte ani de colaborare, 20 de turnee de dublu, printre care și două de Grand Slam.

Tot două titluri de mare șlem are și Marcelo Melo, care a ocupat inclusiv fotoliul de lider în clasamentul ATP de dublu în urmă cu șase ani.

Constănțeanul nu a anunțat deocamdată care va fi următorul său partener după participarea la Australia Open.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233