dobroge.tv

Live

Victorii pe linie pentru FC Farul Constanța

25 ianuarie 2021
Publicitate

FC Farul a încheiat cu încă un succes prima săptămână a cantonamentului de la București. Elevii lui Ianis Zicu au învins sâmbătă și pe Unirea Slobozia cu scorul de 3-0 și rămân fără gol primit în meciurile de pregătire în startul acestui an.

FC Farul este la turație maximă în pauza competițională. „Marinarii” au bifat al doilea succes în stagiul de pregătire de la București, după ce au trecut cu 3-0 și de Unirea Slobozia, formație ce evoluează în al treilea eșalon. Pentru constănțeni, aceasta a fost cea de a patra partidă de verificare de la începutul anului, toate câștigate fără să primească gol.

A fost o săptămână, din punct de vedere fizic, destul de grea. Am avut în fiecare zi două antrenamente. Ne bucurăm că în meciurile amicale reușim să marcăm și să nu primim goluri. Este important și acest aspect și mai avem o săptămână în care tot așa, trebuie să ne pregătim foarte bine și să legăm relațiile de joc cu cei noi veniți”, declară Cosmin Dur Bozoancă, FC Farul Constanța

Am avut până acum un cantonament destul de greu. Antrenamente foarte intense însă, toți suntem sănătoși și mergem înainte pentru următoarele amicale”, a declarat Cosmin Banioi, FC Farul Constanța

Dacă în meciurile de pregătire echipa arată bine, adevărata formă va putea fi văzută numai în partidele de campionat, care vor începe în a doua jumătate a lunii februarie. Până atunci, constănțenii vor juca primul meci oficial în optimile Cupei României, contra Chindiei Târgoviște.

Mai avem cinci meciuri foarte-foarte grele cu trei dintre ocupantele din play-off. Însă acolo sunt meciuri care-pe-care. Cine câștigă va fi în play-off 100%”, declară Cosmin Banioi, FC Farul Constanța

În a doua parte a cantonamentului, „marinarii” vor mai disputa două amicale, cu Dinamo 2 București, pe 26 ianuarie, și cu FC Voluntari 2, pe 28 ianuarie, ambele adversare din Liga a 3-a.

La revenirea la Constanța, este programat un ultim test, cu FC Viitorul 2, tot din Liga a 3-a, pe 3 februarie, înaintea debutului oficial din acest an, cu Chindia Târgoviște, pe 10 februarie, în Cupa României.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233