dobroge.tv

Live

FC Farul Constanța, victorie la scor cu Dinamo 2

26 ianuarie 2021
Publicitate

FC Farul a făcut din nou spectacol astăzi, în cel de-al treilea amical disputat în cantonamentul din București. Elevii lui Ianis Zicu au învins cu 6-0 pe Dinamo 2 și arată o formă de invidiat în acest început de an.

FC Farul a susținut marți, 26 ianuarie, după amiază al treilea meci amical din stagiul de pregătire centralizată pe care-l efectuează la București. Elevii lui Ianis Zicu au întâlnit pe Dinamo 2, formație din Liga a 3-a, în fața căreia s-au impus clar, cu scorul de 6-0.

Golurile, câte trei în fiecare repriză, au fost înscrise de Damașcan, Bîrnoi, Silaghi, Măzărache, Liviu Mihai și Florin Bălan. Aceasta a fost a treia victorie din tot atâtea partide disputate la cantonamentul de la București pentru „marinari”, la care adaugă și cea disputată la Cumpăna, contra formației de tineret a Farului.

Mai important pentru Ianis Zicu este că, pe lângă pofta de a înscrie, elevii săi au arătat și foarte multă siguranță în defensive, reușind să nu primească nici un gol în 2021.

Următoarea partidă de verificare pentru FC Farul Constanța este programată joi, 28 ianuarie, în compania celor de la FC Voluntari 2, o altă formație din Liga a 3-a.

După acest joc, constănțenii vor reveni la acasă, încheind cantonamentul de 10 zile din capitală. Ultimul test înainte de debutul oficial din acest sezon este programat pe 3 februarie, cu FC Viitorul 2, echipă din Liga a 3-a.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233