dobroge.tv

Live

Luckassen, pe picior de plecare de la Viitorul Constanța

26 ianuarie 2021
Publicitate

Hagi este aproape de a da o nouă lovitură pe piatra transferurilor. După ce l-a vândut pe Iancu în Rusia, Viitorul se pare că este acum în negocieri avansate pentru cedarea golgheterului echipei, Luckassen, în Turcia, la formația lui Dan Petrescu.

Bursa zvonurilor anunță un nou transfer de marcă reușit de Viitorul. După ce i-a vândut pe Gabi Iancu în Rusia și pe Virgil Ghiță în Ungaria, Gheorghe Hagi este aproape să își vândă principalul om de gol din acest sezon.

Din câte se pare, Dan Petrescu și-l dorește la noua sa echipă, Kayserispor, pe atacantul olandez de origine ghaneză al constănțenilor, Kevin Luckassen.

În cazul în care se va materializa, în urma tranzacției formația de pe litoral ar urma să încaseze un milion de euro. Și asta în condițiile în care Luckassen a fost adus la echipă din postura de jucător liber de contract după ce se despărțise de Politehnica Iași.

În cele 16 partide jucate în acest sezon, olandezul a reușit șapte goluri și o pasă de gol. Pe lângă vânzarea lui Luckassen, zvonurile spun că „Regele” discută și transferul unui alt jucător de bază al trupei lui Mircea Rednic, Alexandru Mățan.

Mijlocașul are un sezon de excepție până în acest moment, după ce sezonul trecut a evoluat pentru FC Voluntari sub formă de împrumut. 850 de mii de euro este cota de piață a lui Mățan conform site-ului de specialitate transfermarkt.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233