dobroge.tv

Live

Sesiune de restanțe pentru „gladiatori”

28 ianuarie 2021
Publicitate

BC Athletic revine în acest final de săptămână în Sala Sporturilor din Constanța pentru alte două meciuri din acest sezon. Constănțenii au programate vineri și sâmbătă două partide restante din campionat, cu CSO Voluntari și Steaua București.

Fără victorie până în acest moment în campionat, BC Athletic are parte de o misiune grea în finalul acestei săptămâni. Formația de pe litoral are programate vineri și sâmbătă două din cele trei partide restante din Liga Națională de baschet masculin.

În prima dintre acestea, programată în Sala Sporturilor din Constanța, de la ora 16:00, formația pregătită de Alexandru Olteanu va întâlni pe Steaua București. Roș-albaștrii ocupă poziția a zecea în clasament, după patru victorii și șase înfrângeri în acest sezon.

Sâmbătă, tot de la ora 16:00 și tot în Sala Sporturilor, constănțenii au parte de un meci infinit mai greu. „Gladiatorii” din Tomis vor juca împotriva celor de la CSO Voluntari, formație care poate urca pe podium în cazul unui succes la Constanța.

De partea cealaltă, BC Athletic este singura formație din actuala ediție a Ligii Naționale la baschet masculin care nu a înregistrat nici o victorie până în prezent, cel mai aproape fiind în urmă cu două săptămâni, când a cedat la două punct întâlnirea cu Municipal Târgu Jiu.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233