dobroge.tv

Live

Victoria se lasă așteptată la BC Athletic

01 februarie 2021
Publicitate

BC Athletic rămâne singura echipă fără victorie în actuala ediție a Ligii Naționale la baschet masculin. „Gladiatorii” din Tomis au pierdut ambele restanțe disputate în weekend la Constanța și au ajuns la zece înfrângeri în tot atâtea meciuri jucate în acest sezon.

Vineri după amiază, în prima restanță disputată la Constanța, BC Athletic a avut o evoluție curajoasă în fața celor de la CSA Steaua București și chiar a lăsat impresia ca poate răsturna calculele hârtiei. Elevii lui Alexandru Olteanu au câștigat primul sfert și și-au apărat cu succes avantajul de pe tabelă până la pauza dintre reprize, reușind să intre la cabine cu scorul de 32 la 31 în favoarea lor.

Din păcate pentru „gladiatori”, în sfertul trei „militarii” a preluat controlul partidei, pe care au câștigat-o în cele din urmă cu patru puncte, scor 82 la 78.

Sâmbătă, turneului intermediar a continuat pentru Athletic cu partida contra celor de la CSO Voluntari, una dintre echipele cu pretenții ale campionatului.

Meciul a fost în permanență la discreția ilfovenilor, care s-au impus la final cu 90 la 64, și au urcat astfel până în fruntea clasamentului, acolo unde împart prima poziție cu ACS U Transilvania Cluj și CSU Sibiu.

De partea cealaltă, BC Athletic a rămas în continuare singura formație din Liga Națională de baschet masculin care nu a înregistrat nici o victorie până în momentul de față și ocupă ultima poziție a clasamentului.

La sfârșitul acestei săptămâni constănțenii vor evolua în Sala Gabriela Szabo din Voluntari, acolo unde sunt programate etape 14 și 15 ale campionatului.

Sâmbătă, elevii lui Alexandru Olteanu vor întâlni pe FC Argeș Pitești, urmând ca duminică să joace împotriva celor de la CSU Sibiu.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233