dobroge.tv

Live

Simona Halep, victorie și în primul meci oficial

01 februarie 2021
Publicitate

După meciul demonstrativ de săptămâna trecută, Simona Halep a bifat și prima victorie într-o partidă oficială din 2021. Constănțeanca s-a impus lejer în turul doi de la Gippsland Trophy, în fața rusoaicei Anastasia Potapova.

După trei break-uri consecutive în debutul partidei, Halep a reuşit să se desprindă la 3-1 şi a mers până la finalul setului cu acest avantaj, câştigând cu 6-4.

În actul secund, Potapova făcut un break la 2-1 şi şi-a majorat avantajul la 3-1, însă Halep a revenit şi a restabilit egalitatea la trei. Rusoaica a mai condus o dată, dar constănțeanca a egalat din nou, după care a reuşit break-ul decisiv, impunându-se încă o dată cu 6-4.

Pentru acest succes, Simona Halep, care este și principala favorită a turneului Gippsland Trophy, şi-a asigurat un cec de 5.500 dolari şi 55 de puncte WTA.

În optimi, ea o va înfrunta pe câştigătoarea dintre australianca Destanee Aiava şi germanca Laura Siegemund, victorioasă în faţa Monicăi Niculescu în două seturi, cu 7-5, 6-4.

„Gippsland Trophy” este unul dintre cele două turnee pregătitoare pentru Australian Open, care va debuta pe 8 februarie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233