dobroge.tv

Live

Start în returul campionatului pentru HC Dobrogea Sud

02 februarie 2021
Publicitate

Așteptarea a luat sfârșit la HC Dobrogea Sud! După mai bine de o lună de pauză, constănțenii se vor întoarce pe parchet pentru returul în Liga Zimbrilor. Primul adversar este CSM Bacău, pe care Dobrogea Sud îl va întâlni mâine la Sfântu Gheorghe.

În ajunul Crăciunului anului trecut, HC Dobrogea Sud înregistra ultima victorie în Liga Națională de handbal masculin, împotriva celor de la HC Buzău. De atunci, constănțenii au fost în vacanță și de aproape o lună se pregătesc la malul mării pentru partea a doua a campionatului. Returul în Liga Zimbrilor este programat să înceapă miercuri, o dată cu organizarea primului turneu din acest an.

„Delfinii” vor juca primul meci oficial din 2021, de la ora 13.45, în Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe, contra celor de la CSM Bacău. Chiar dacă poziția din clasament nu îi avantajează, moldovenii traversează cea mai bună perioadă de la începutul campionatului. CSM Bacău a reușit un veritabil tur de forță în luna decembrie a anului trecut, când a obținut patru succese consecutive odată cu instalarea lui Sandu Iacob în funcția de antrenor, cu CSM Focșani, Magnum Botoșani, CSM Reșița și CSM București.

La echipa băcăuană evoluează câțiva foști echipieri ai Constanței, Crnoglavac, Rotaru, Gal și Saldatsenka, ultimul fiind însă accidentat.

În tur, în primul meci oficial din actualul sezon, disputat tot la Sfântu Gheorghe, HC Dobrogea Sud a învins-o pe CSM Bacău cu 22-19. HC Dobrogea Sud a încheiat turul pe locul 3 și abordează cu optimism partea a doua a sezonului.

După un ultim antrenament efectuat în Sala Sporturilor, handbaliștii constănțeni au plecat marți după amiază către Sfântu Gheorghe.

În primul turneu din returul Ligii Zimbrilor, se vor disputa partidele din etapele a XVI-a și a XVII-a. Pe lângă meciul cu CSM Bacău, HC Dobrogea Sud va disputa joi, de la ora 13.00, și partida cu CS Magnum Botoșani.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233