dobroge.tv

Live

Start perfect de retur pentru HC Dobrogea Sud

04 februarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

HC Dobrogea Sud a început lansat returul în Liga Națională de handbal masculin. Constănțenii au bifat două victorii în turneul ce a avut loc în aceste zile la Sfântu Gheorghe. Ultima victimă a elevilor lui Djordje Cirkovic a fost Magnum Botoșani, pe care aceștia au învins-o astăzi cu un avans de 15 goluri.

HC Dobrogea Sud are planuri mari pentru partea a doua a Ligii Naționale de handbal masculin. Formația constănțeană a debutat cu două victorii categorice în returul campionatului și a reușit să se apropie de locul doi al clasamentului, grație și pasului greșit făcut de Potaissa Turda. În prima confruntare de la turneul de la Sfântu Gheorghe, ce a avut loc miercuri, constănțenii au avut învins într-o manieră categorică pe Știința Bacău, cu scorul de 29 la 22. Partida se anunța însă una mai grea, mai ales că moldovenii erau într-o revenire de formă după schimbările efectuate pe banca tehnică și au încheiat anul 2020 cu patru victorii consecutive. 

Joi după amiază, misiunea elevilor lui Djorjde Cirkovic a fost una și mai ușoară. Magnum Botoșanu nu a avut nici o șansă în fața tăvălugului constănțean și a fost nevoită să se recunoască învinsă la final cu scorul de 38 la 23, după ce la pauză tabela indica 21 la 12 pentru constănțeni. În urma acestor succese, HC Dobrogea Sud a acumulat 39 de puncte în clasamentul Ligii Zimbrilor și luptă în continuare pentru prima poziție, ocupată acum de campioana în exercițiu, Dinamo București.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233