dobroge.tv

Live

Deplasare grea pentru „gladiatorii” din Tomis

04 februarie 2021
Publicitate

Fără victorie în acest sezon al Ligii Naționale la baschet masculin, BC Athletic are parte de două noi meciuri grele în weekend. Constănțenii vor juca la Voluntari împotriva celor de la Argeș Pitești și CSU Sibiu, formații aflate în prima jumătate a clasamentului.

Aflată pe ultimul loc în clasament, după ce a pierdut toate cele zece partide jucate până acum, formaţia de pe litoral evoluează în acest weekend în turneul de la Voluntari. Sâmbătă și duminică, în sala Gabriela Szabo, constănțenii vor da piept cu FC Argeş Piteşti, ocupanta locului șase, şi cu CSU Sibiu, formație care ocupa locul trei, la egalitate de puncte cu liderul BT Transilvania Cluj și CSO Voluntari. 

Din păcate pentru elevii lui Alexandru Olteanu, actualul sezon nu arată deloc încurajator. Chiar dacă au avut în șase rânduri avantajul terenului propriu din zece partide disputate în Liga Națională de baschet masculin, costănțenii au fost aproape de victorie doar în două partide, când au cedat la două puncte în fața celor de la Municipal Târgu Jiu, respectiv contra Stelei București, când au pierdut la patru puncte. În ciuda acestor aspecte, formația de pe litoral pleacă spre Capitală cu optimism și cu speranța într-o evoluție cât mai bună în cele două confruntări. 

Partida cu FC Argeș Pitești, contând pentru etapa a XIV-a a Ligii Naționale la baschet masculin este programată să aibă loc sâmbătă, cu începere de la ora 16, urmând ca duminică, de la ora 16.30, să se dispute meciul cu CSU Sibiu.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233