dobroge.tv

Live

Tomitanii se reunesc luni

05 februarie 2021
Publicitate

Vremuri grele pentru reprezentanta Constanței în Liga Națională de rugby. Din cauza problemelor financiare cu care se confruntă, CS Tomitanii se va reuni luni în efectiv restrâns pentru pregătirea noului sezon competițional.

Situația este din ce în ce mai tulbure la CS Tomitanii Constanța înaintea startului în noul sezon competițional. Și asta mai ales din cauza problemelor financiare cu care se confruntă echipa de la malul mării.

După un sezon în care a terminat pe locul cinci în Liga Națională, grație singurei victorii obținute în decurs de un an, formația constănțeană are acum probleme din ce în ce mai mari cu banii. Staff-ul tehnic a părăsit echipa la finele anului trecut, astfel că acum de antrenamente se ocupă George Sava.

Din păcate, acesta nu se va putea baza pe prea mulți jucători la reunirea de pe 8 februarie, pentru că unii dintre ei au părăsit deja formația din cauza problemelor cu banii. Printre aceștia se numără și internaționalii Ngoni Chibuwe și Nasalo Jone Marawa, din Zimbabwe, respectiv Fiji, care s-au transferat la Steaua București.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233