dobroge.tv

Live

Viitorul Constanța, învinsă la ultima fază

05 februarie 2021
Publicitate

Înfrângere dramatică suferită aseară de FC Viitorul. Formația constănțeană a cedat pe terenul campioanei României, CFR Cluj, cu scorul de 2-1, golul victoriei fiind înscris în minutele de prelugire ale partidei.

Fără antrenorul Mircea Rednic pe banca tehnică după ce a contractat virusul SARS-CoV-2, FC Viitorul a început bine partida din Gruia, contra campioanei în exercițiu a României, CFR Cluj.

Constănțenii au fost aproape de a deschide scorul după doar 16 minute, dar Benzar nu a reușit să îl învingă pe Bălgrădean din poziție ideală. Replica gazdelor a venit imediat și ardelenii au trecut în avantaj pe tabelă după reușita de Itu.

La cinci minute după revenirea de la cabine, în actul secund, Viitorul a reușit să restabilească egalitatea, după ce Bălgrădean a greșit ca un începător și i-a făcut cadou un gol lui Dobrosavlevici. După alte zece minute, Ganea a ratat de puțin golul care să îi aducă pe constănțeni în avantaj, mingea trimisă de el spre poartă întâlnind bara.

Tot în bară au trimis și ardelenii în al doilea minut al prelungirilor, însă mingea a fost urmărită perfect de Hoban care a îndeplinit o formalitate și a adus victoria CFR-ului.

S-a încheiat 2-1 pentru campioana României, care provoacă astfel prima înfrângere constănțenilor din 2021

Cred că totuși meritam un punct. Ne-am propus să câștigăm. Dacă vrei să obții ceva trebuie să-ți propui mult mai mult, trebuie să fi mult mai curajos și cred eu că trebuie să jucăm un fotbal mult mai dinamic. Este o dezamăgire că am luat gol așa dar, din păcate, luăm goluri pe greșelile noastre. Trebuie să analizăm bine și să ne uităm la noi în primul și în primul rând și să vedem ce și unde greșim. Pentru că noi avem nevoie de victorie pentru a ajunge în play-off”, a declarant Cătălin Anghel, antrenor FC Viitorul Constanța

În urma acestui rezultat, Viitorul a ajuns pe locul 9 al clasamentului, cu 25 de puncte, dar se menține la cinci lungimi de primul loc ce asigură prezența în play-off-ul campionatului.

De partea cealaltă, CFR continuă cursa de urmărire a liderului FCSB, având acum 47 de puncte, cu unul mai puțin decât formația din Capitală.

Constănțenii au șansa să recupereze punctele pierdute la Cluj în runda următoare, când vor întâlni luni, la Ovidiu, pe FC Voluntari, penultima clasată în Liga Întâi.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233