dobroge.tv

Live

Antrenor de top la Phoenix CSU Simona Halep

08 februarie 2021
Publicitate

Phoenix CSU Simona Halep continuă să se întărească pentru ultima parte a actualului sezon competițional. Formația constănțeană s-a înțeles cu reputatul antrenor sârb Miroslav Popov, de numele căruia se leagă cele mai mari performanțe ale baschetului din România, pentru a prelua banca tehnică a formației de la malul mării.

Sârbul Miroslav Popov este noul antrenor principal al formației Phoenix CSU Simona Halep Constanța. Tehnicianul în vârstă de 63 de ani a semnat o înțelegere care se va întinde cel puțin până la finalul acestui sezon.

Popov a fost selecționerul echipei naționale de baschet feminin a României în perioada 2015-2017 și a antrenat-o pe CSU Alba Iulia vreme de mai mulți ani, alături de care a cucerit Liga Europei Centrale în două rânduri, în 2014 și în 2016.

Ultima oară a pregătit-o pe Tianjin Ronggang, din China, iar de-a lungul carierei le-a mai antrenat la nivel de club pe Hemofarm și Lions Vrsac, ambele din Serbia, Mercede Basket Alghero din Italia și Leotar Trebinje, din Bosnia&Herțegovina.

El va fi ajutat de secunzii Alin Culea și George Lăncrănjan în pregătirea grupării de la malul mării. Cel din urmă este un vechi colaborator al acestuia, fiindu-i asistent la CSU Alba Iulia, dar și la naționala României.

În cariera sa, Miroslav Popov a câștigat de două ori trofeul Ligii Europei Centrale, de trei ori campionatul Serbiei și de patru ori Cupei Serbiei la baschet feminin. De asemenea, el are și două participări la Campionatul European cu naționala Serbiei, precum și o prezență la Campionatul Mondial.

În actuala ediție de campionat, Phoenix CSU SImona Halep Constanța ocupă poziția a noua a clasamentului cu patru victorii și cinci înfrângeri, însă are și două meciuri mai puțin disputate decât adversarele sale.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233