dobroge.tv

Live

Viitorul Constanța a uitat să mai câștige

09 februarie 2021
Publicitate

FC Viitorul este de nerecunoscut în acest început de an. Constănțenii au ajuns la cea de a șaptea partidă fără victorie în Liga Întâi, după ce au cedat aseară, pe teren propriu, contra celor de la FC Voluntari. În urma acestei înfrângeri, Viitorul a ajuns pe locul 10 al clasamentului, la opt puncte de prima poziție care asigură prezența în play-off.

FC Viitorul plătește în continuare tribut greșelilor de începători ale propriilor jucători. De data aceasta a venit rândul Ion Caztanaga să le facă cadou un gol adversarilor, în confruntarea de la Ovidiu, cu FC Voluntari.

Nici cinci minute nu se scurseseră din confruntarea contând pentru etapa a XXII-a a Ligii Întâi, atunci când mijlocașul spaniol a greșit flagrant din postura de ultim apărător. Imediat după primirea golului, constănțenii s-au aruncat în atac, însă cei care au fost aproape de a marca au fost tot ilfovenii, prin Ivanov, în debutul reprizei a doua.

Mățan și Ganea au ratat cele mai mari ocazii ale Viitorului, cu largul concurs al fostului lor coleg din poarta Voluntariului, Râmniceanu.

S-a încheiat 1-0 în favoarea formației din Ilfov care obține trei puncte nesperate, în timp e Viitorul a ajuns la a șaptea partidă consecutivă fără victorie în Liga Întâi.

Așa cum am spus-o și la flash interview, cred că factorul psihologic a jucat un rol destul de important în seara aceasta. Etapa trecută am pierdut în ultimele secunde, acum am luat gol la începutul meciului. Practic, am început de la 1-0 și bineînțeles că în continuare, așa cum se spunea pe vremuri, au fost neinspirați, au fost fără încredere și nu am putut să împingem jocul spre poarta lor. Nu am mai fost lucizi și nu ne-am creat ocaziile pe care, eu cred, că orice echipă care joacă acasă trebuie să și le creeze. Nu am mai avut încredere, nu am mai avut luciditate și bineînțeles, eu zic că nici prospețime nu am avut”, a declarat Cătălin Anghel, antrenor FC Viitorul Constanța

În ciuda acestui parcurs sub așteptări de la începutul anului, în care a obținut doar cinci puncte din 21 posibile, formația constănțeană nu renunță la obiectivul fixat la acest sezon, calificarea în play-off-ul campionatului.

Cred că e momentul să nu ne mai lingem rănile pentru că nu este timp. Șansa noastră este că la patru zile jucăm la Pitești și cred că trebuie să ne ridicăm împreună și să mergem să câștigăm la Pitești pentru a ieși din această situație”, a mai declarat Cătălin Anghel, antrenor FC Viitorul Constanța

După 22 de etape jucate din sezonul regulat, FC Viitorul este doar pe locul zece al clasamentului, cu 25 de puncte, la opt lungimi distanță de primele poziții care asigură prezența în play-off, ocupate de Academica Clinceni și FC Botoșani.

În runda următoare, pe 12 februarie, constănțenii vor evolua pe terenul celor de la FC Argeș Pitești, cu începere de la ora 20:00.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233