dobroge.tv

Live

Viitorul Constanța merge după puncte în Trivale

11 februarie 2021
Publicitate

FC Viitorul nu își mai permite pași greșiți în Liga Întâi dacă vrea să mai prindă play-off-ul în acest sezon. Constănțenii n-au mai câștigat de șapte meciuri în campionat și se află acum la opt puncte distanță de locul șase cu doar opt etape rămase de disputat din sezonul regular.

2021 n-a fost deloc un an favorabil pentru FC Viitorul până acum. După o victorie în restanța cu FC Hermannstadt, de pe 10 ianuarie, pentru formația constănțeană a urmat o serie de cinci remize.

Perioada nefastă s-a înrăutățit în ultimele două runde, când trupa de la malul mării a fost învinsă de CFR Cluj și, în mod surprinzător, de FC Voluntari, chiar pe teren propriu. Acest parcurs, în care a obținut doar opt puncte din 24 posibile, a îndepărtat pe FC Viitorul de obiectivul fixat pentru sezonul regular: calificarea în play-off-ul campionatului.

Constănțenii speră să îndrepte lucrurile vineri seară, când au programată partida cu FC Argeș contând pentru etapa cu numărul 23 a Ligii Întâi.

Dacă ne uităm la rezultate și chiar la anumite părți din jocul nostru da, se poate vorbi de un blocaj. Dar, eu cred că totuși jucătorii de fotbal au o meserie foarte frumoasă și cred eu, că și înfrângerea și victoria durează doar o zi. Trebuie să privim înainte și avem șansa ca vineri să schimbăm tot ce a fost negativ în această perioadă”, a declarat Cătălin Anghel, antrenor FC Viitorul Constanța

Toți acești pași greșiți și îndepărtarea de locurile de play-off și-au pus puternic amprenta și pe moralul jucătorilor, mai ales că multe din eșecuri au venit pe fondul greșelilor personale.

Ne-am îngreunat noi situația să spun așa pentru că în ultimele etape nu am câștigat, chiar dacă am făcut unele jocuri bune, spun eu, cu echipe de pe primele locuri. Sperăm să obținem cât mai multe puncte în aceste meciuri care au mai rămas și încă sperăm să accedem în play-off”, a declarat Andrei Artean, FC Viitorul Constanța

Înaintea etapei cu numărul 23 a Ligii Întâi la fotbal, FC Viitorul se află pe locul zece al clasamentului, cu 25 de puncte, la opt distanța de prima poziție care asigură prezența în play-off.

De partea cealaltă, argeșenii sunt pe 12, cu 23 de puncte, însă vin după șase meciuri fără înfrângere, printre adversare numărându-se FCSB sau Universitatea Craiova.

FC Argeș – FC Viitorul Constanța, contând pentru etapa a XXIII-a a Ligii Întâi, se joacă vineri seară, cu începere de la ora 20:00, pe stadionul din Trivale.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233