dobroge.tv

Live

VICTORIE PENTRU SIMONA HALEP

Constănţeanca s-a calificat în optimi, la Australian Open

12 februarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Simona Halep a învins-o astăzi în turul al treilea al Australian Open pe rusoaica Veronika Kudermetova (23 de ani), cu 6-1, 6-3. Simona s-a calificat astfel în optimi unde o poate întâlni pe Iga Swiatek, jucătoarea care a eliminat-o de la Roland Garros în 2020. Poloneza a și câștigat atunci turneul din Franța. Swiatek urmează să joace cu Fiona Ferro.

Potrivit Agerpres, Halep (29 ani), a doua favorită, a obţinut o victorie fără emoţii la Melbourne, după o oră şi 18 minute. 

Românca a dominat categoric primul set, adjudecat cu 6-1, după ce a pierdut ghemul inaugural. Jocul a fost mai echilibrat în actul al doilea, în care Kudermetova a fost ceva mai precisă, iar Halep a greşit mai mult. Rusoaica a început cu break, dar Halep a revenit şi a câştigat două ghemuri la rând. Kudermetova a făcut 3-2, un break la zero, şi a ratat o minge de 4-2, iar Halep a restabilit egalitatea, 3-3. Ghemul opt, la 4-3 pentru Simona, a fost decisiv pentru soarta setului, românca reuşind în cele din urmă break-ul la a treia sa şansă, iar apoi a încheiat meciul (6-3).

Halep a făcut 4 aşi şi 3 duble greşeli, iar Kudermetova a încheiat cu un as şi 2 duble greşeli. Românca a fost mai bună la serviciu, 60%-54% la primul şi 47%-33% la al doilea. Halep şi-a creat nu mai puţin de 13 mingi de break, din care a fructificat 6. Adversara sa a transformat 2 din 4. Halep a încheiat cu mai multe mingi direct câştigătoare, 21-17, şi cu mai puţine erori neforţate, 12-38.

Acesta a fost primul meci dintre Halep şi Kudermetova (23 ani, 36 WTA).

Halep şi-a asigurat un cec de 320.000 de dolari australieni şi 240 de puncte WTA.

sursă foto: News.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233