dobroge.tv

Live

Simona Halep nu se mai teme de Serena Williams

15 februarie 2021
Publicitate

Simona Halep a bifat victoria cu numărul 100 în turneele de Mare Șlem, însă nu vrea să se oprească aici. Constănțeanca joacă mâine dimineață contra Serenei Williams, cea mai bună jucătoare a tuturor timpurilor, pentru un loc în semifinalele de la Australian Open.

Serena este singura cu 23 de Grand Slam-uri, deci nu o putem compara pe Serena cu noi, toate, pentru că nu avem atâtea Grand Slam-uri, dar când intru pe teren este doar o altă adversară. Întotdeauna mă concentrez pe mine însămi, mai mult decât mă concentrez asupra jucătoarei împotriva căreia evoluez şi încerc să dau totul, să fac tot ce pot ca să câştig meciul”, a declarant Simona Halep.

Sunt obişnuită să joc cu Serena, am făcut-o de multe ori şi ştiu la ce să mă aştept, voi încerca să-mi fac jocul meu şi să fiu încrezătoare”, a mai declarant Simona Halep.

În urma victoriei în fața polonezei Iga Swiatek, Simona Halep a obținut a cincea calificare în sferturile de finală de la Australian Open. Confruntarea de marți dimineață cu Serena Williams va a 12-a dintre cele două jucătoare.

Serena conduce la general cu 9-2, însă ultima victorie i-a revenit lui Halep, după ce constănțeanca s-a impus în 2019 în finala de la Wimbledon.

Calificarea în sferturile de finală ale Australian Open i-a adus Simonei un cec în valoare de 336.000 de dolari și 430 de puncte în clasamentul WTA de simplu.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233