dobroge.tv

Live

Simona Halep, eliminată de Serena Williams în sferturile de finală ale Australian Open

16 februarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a fost învinsă, astăzi, cu scorul de 6-3, 6-3, de Serena Williams, locul 11 WTA şi cap de serie numărul 10, în sferturile de finală ale Australian Open.

Potrivit digisport.ro, americanca a început mai bine meciul și s-a distanțat rapid la 2-0, însă Simona a revenit și a restabilit echilibrul. Serena Williams a mai reușit un break, iar numărul doi mondial nu a mai avut puterea să revină și a pierdut primul act, scor 3-6.

Setul doi a debutat cu o altă Simona Halep pe teren. Românca a condus cu 2-0 și 3-1, dar a urmat o cădere inexplicabilă, coroborată cu o revenire fantastică a Serenei, care a câștigat cinci game-uri consecutive și și-a adjudecat și actul secund cu același scor, 6-3.

Serena Williams va evolua în semifinale cu japoneza Naomi Osaka, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3.

Calificarea în semifinale este recompensată cu un premiu 850.000 de dolari australieni (545.000 de euro) şi cu 780 de puncte WTA. Jucătoarele eliminate în sferturi primesc un premiu de 525.000 de dolari australieni (336.000 de euro) fiecare şi câte 430 de puncte WTA.

Potrivit news.ro, la ediţia precedentă a AusOpen, Halep a fost eliminată în semifinale de spaniola Garbine Muguruza, scor 7-6 (8), 7-5. Cea mai bună performanţă a jucătoarei române la Antipozi a fost disputarea finalei ediţiei din 2018, când a fost întrecută de daneza Caroline Wozniacki, cu scorul de 7-6 (2), 3-6, 6-4.

Sursă foto: Digisport.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233