dobroge.tv

Live

Înfrângeri la Arad pentru Phoenix CSU Simona Halep

16 februarie 2021
Publicitate

Cu un nou antrenor pe banca tehnică și patru jucătoare transferate în ultimele zile, Phoenix CSU Simona Halep a fost aproape de o victorie surpriză duminică seară. Constănțencele au luptat de la egal la egal cu FCC Baschet Arad, însă efortul depus și-a spus cuvântul spre final, astfel că victoria a revenit gazdelor la o diferență de 11 puncte.

După ce a înlocuit antrenorul la mijlocul sezonului regulat și a transferat patru noi jucătoare în ultimele două săptămâni, Phoenix CSU Simona Halep trebuie să își regleze din mers noile relații de joc.

Weekendul trecut n-a fost deloc unul favorabil formației constănțene, care a cedat în ambele partide disputate la Arad, în cadrul unui turneu intermediar al Ligii Naționale de baschet feminin.

Elevele lui Miroslav Popov au fost învinse sâmbătă de Universitatea Cluj, cu scorul de 68 la 55, iar duminică de FCC Baschet Arad, cu scorul de 73 la 62.

În ciuda acestor rezultate, evoluția din teren a constănțencelor a arătat o creștere evidentă, ceea ce alimentează speranțele oficialilor de la malul mării. Aceasta s-a văzut în special în partida de duminică, în care adversară a fost formația de pe locul doi al clasamentului, FCC Arad, care luptă în fiecare an pentru titlu în Liga Națională de baschet feminin. Constănțencele le-au fost egale adversarelor lor în trei din cele patru sferturi, însă efortul depus și-a spus cuvântul în cele din urmă, astfel că victoria a revenit arădencelor.

În urma acestor rezultate, Phoenix CSU Simona Halep a urcat un loc în clasamentul Ligii Naționale la baschet feminin, fiind acum pe 8, cu 15 puncte.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233