dobroge.tv

Live

Serena Williams, în lacrimi la conferinţa după meciul cu Osaka: Dacă ar fi să-mi iau adio, nu aş spune nimănui

Serena Williams, în lacrimi la conferinţa după meciul cu Osaka: Dacă ar fi să-mi iau adio, nu aş spune nimănui
18 februarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Serena Williams a fost învinsă, în semifinalele Australian Open, de sportiva japoneză Naomi Osaka, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3. Serena fost foarte afectată de înfrângerea suferită.

"Nu aş putea spune că am fost nervoasă. Diferenţa a fost făcută de erori, azi, multe erori din partea mea, am avut oportunitatea de a conduce cu 5-0, dar cu atâtea erori... Am simţit tot turneul că lovesc bine mingea, chiar şi azi în primele două ghemuri am jucat bine, am avut atâtea oportunităţi, nu ştiu... Au fost multe greşeli, greşeli uşoare. (n.r. - ce a simţit când a fost ovaţionată la părăsirea terenului). Publicul australian este atât de uimitor, a fost frumos să-l reîntâlnesc. (n.r. - despre faptul că gestul ei de a-şi pune mâna la inimă în faţa spectatorilor ar putea fi interpretat ca un <adio>) Dacă ar fi să-mi iau vreodată <adio>, nu aş spune nimănui", a declarat Williams.

Întrebată despre motivul pentru care a comis atâtea erori, Serena Williams a răspuns: "Nu ştiu, am terminat!" Ea a izbucnit în lacrimi şi a părăsit conferinţa de presă.

Japoneza s-a calificat în finala Australian Open, după ce a învins-o, joi, cu scorul de 6-3, 6-4, pe americanca Serena Williams, locul 11 WTA şi cap de serie numărul 10. Osaka s-a impus după un meci care a durat o oră şi 15 minute şi va evolua în ultimul act al competiţiei de la Melbourne cu Jennifer Brady (SUA), locul 24 WTA şi cap de serie numărul 22.

Sportiva japoneză va juca la juca 23 de ani a patra finală de grand slam din carieră, după ce s-a impus la Australian Open, în 2019, şi la US Open, în 2018 şi 2020.

Dacă va cuceri trofeul la Melbourne Park, Osaka va urca pe locul al doilea WTA, în timp ce Simona Halep va coborî o poziţie, până pe locul 3.

Halep a fost învinsă, în sferturi, de Serena Williams.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233