dobroge.tv

Live

Viitorul Constanța l-a transferat pe Tsoumou

19 februarie 2021
Publicitate

Ajunsă la nouă puncte de zona locurilor de play-off din Liga Întâi, FC Viitorul este nevoită să găsească din mers soluții pentru ieșirea din criză. Formația constănțeană a anunțat astăzi transferul fostului atacant al FCSB-ului, congolezul Tsoumou.

FC Viitorul a câștigat un singur meci în 2021, din nouă disputate în Liga Întâi, și este tot mai departe de îndeplinirea obiectivului: calificarea în play-off-ul campionatului.

Cu doar șapte etape rămase de disputat din sezonul regular, formația constănțeană speră să rezolve în ultimul moment problemele din linia ofensivă și să bifeze un nou succes luni seară, contra celor de la Politehnica Iași.

În acest sens l-a transferat în această săptămână pe atacantul congolez Juvhel Tsoumou, care a evoluat ultima data în China. În vârstă de 30 de ani, el a mai evoluat în carieră pentru echipele de juniori de la Frankfurt și Blackburn, apoi pentru Eintracht Frankfurt, Alemannia Aachen, Preston North, Plymouth și Senica. De asemenea, Tsoumou a mai jucat și în Liga Întâi, pentru FC Hermannstadt și FCSB, în tricoul cărora a bifat 48 de partide și a înscris11 goluri.

Potrivit formației constănțene, atacantul a semnat un contract valabil până la finalul sezonului, cu drept de prelungire pentru încă un an.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233