Live

Phoenix CSU Simona Halep începe returul în Liga Națională

Aflată la jumătatea clasamentului după turul de campionat, Phoenix CSU Simona Halep are ocazia la finalul acestei săptămâni să urce câteva locuri. Federația Română de Baschet a anunțat duminică programul primelor turnee din retur, iar constănțencele vor evolua la București.
Publicat pe 22 februarie 2021

Venit la Constanța de mai puțin de o lună, timp în care a apucat să dispute și două meciuri în campionat, Miroslav Popov are ocazia de a-și vedea din nou elevele la lucru, de data aceasta contra unor adversari mai accesibili.

La finalul acestei săptămâni va debuta returul în Liga Națională de baschet feminin, iar constănțencele au fost programate să evolueze în turneul ce va avea loc la București. Potrivit Federației Române de Baschet, în cadrul acestuia se vor disputa trei etape, la fel ca și în debutul campionatului.

Adversarele lui Phoenix CSU Simona Halep vor fi Agronomia București, Rapid București și Municipal Alexandria, toate acestea aflându-se sub formația constănțeană în clasament.

Turneul este programat de vineri până duminică, partidele urmând să aibă loc în Sala Agronomia. După disputarea turului de campionat în Liga Națională de baschet feminin, Phoenix CSU Simona Halep se află pe 8, la egalitatea de puncte cu Târgu Secuiesc, ambele cu câte 15 puncte.

Lider detașat este campioana en-titre Sepsi Sfântu Gheorghe, cu maximum de puncte, și care tocmai a câștigat duminică trofeul Cupei României după ce a învins în marea finală pe Universitatea Cluj.

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233