dobroge.tv

Live

Întăriri pentru naționala U19 a României

22 februarie 2021
Publicitate

Chiar dacă la nivel de echipă de club FC Viitorul are probleme mari în acest sezon, formația constănțeană continuă să fie un furnizor important de jucători la loturile naționale. Nu mai puțin de patru fotbaliști vor pleca în martie de la Constanța la reprezentativa sub 19 ani pentru amicalul cu Serbia.

Naționala de fotbal juniori sub 19 ani a României se va reuni, duminică, 7 martie, la Arad, pentru primul meci de pregătire din 2021.

Generația tricolorilor născuți începând cu 1 ianuarie 2002 va întâlni selecționata similară a Serbiei pe 10 martie, de la ora 12.00, pe stadionul „Francisc von Neuman”.

Selecționerul Daniel Oprescu a anunțat lista preliminară a jucătorilor pe care îi are în vedere pentru această acțiune. Printre aceștia se numără și patru fotbaliști de la FC Viitorul, respectiv Darius Grosu, Gabriel Buta, Constantin Grameni și Alexi Pitu.

Ulterior, în funcție de evoluțiile lor și de disponibilitatea cluburilor, 22 dintre aceștia vor face parte din lotul final.

Naționala U19 a României va fi gazdă al Campionatului European al acestei categorii de vârstă, în perioada 30 iunie - 13 iulie 2021.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233