dobroge.tv

Live

Viitorul Constanța, obligată să câștige

22 februarie 2021
Publicitate

Ajunsă pe locul 13 în clasamentul Ligii Întâi, FC Viitorul încă mai speră să prindă un loc de play-off la finalul sezonului regular. Pentru asta constănțenii sunt obligați să câștige în această seară disputa cu Politehnica Iași, ultima a rundei cu numărul 24 a Ligii Întâi. Cu șapte meciuri rămase de disputat, Viitorul este la zece puncte primul loc de play-off, ocupat acum de Academica Clinceni.

FC Viitorul nu își mai permite nici un pas greșit dacă vrea să mai păstreze șanse matematice de a prinde un loc de play-off. Constănțenii au un început de an dezastruos, cu o singură victorie obținută în nouă meciuri jucate în Liga Întâi.

Din acest motiv, formația de pe litoral a pierdut contactul cu prima jumătate a clasamentului și are acum nevoie de o victorie diseară. La Ovidiu vine codașa clasamentului, Politehnica Iași, însă partida rămâne una deschisă oricărui rezultat.

Un rol important în deznodământul meciului îl va juca Mircea Rednic, antrenorul constănțenilor revenind cu această ocazie pe banca tehnică după ce a stat departe de echipă din cauza coronavirusului.

Primul meci după izolarea mea. Sper ca revenirea mea să aducă un plus de încredere, să aducă mai multă determinare, responsabilitate, pentru că e păcat că în ultimele meciuri noi am pierdut foarte multe puncte pe greșeala noastră. Sigur că jucăm cu o echipă care e în situația în care e, dar nici situația noastră nu e mai bună”, a declarat Mircea Rednic, antrenor principal FC Viitorul.

După cinci remize și trei înfrângeri consecutive, din care unele suferite în minutele de prelungire ale partidelor, Mircea Rednic le care mai multă responsabilitate elevilor săi.

Și cu Voluntari, ai luat gol în minutul cinci dar ai ajut încă atâta timp la dispoziție. Aproape 90 de minute de joc. Trebuie să ai o reacție, trebuie să-ți dorești mai mult. Adică lasă impresia că lumea se mulțumește, că fiecare vrea să-și facă treaba pe care o are în teren, nu vrea să facă mai mult, să-și dorească mai mult, să se implice mai mult. Să vorbească mai mult. Pentru că noi am pierdut foarte multe puncte din greșelile noastre. Am pierdut cinci puncte în minutul 92. Deci este inadmisibil. Și mai ales pe faze fixe. Deci mai multă responsabilitate, mai multă concentrare, pentru că timpul e foarte scurt, au rămas meciuri mult mai puține și nu avem voie să greșim, ținând cont de situație”, a mai declarat Mircea Rednic, antrenor principal FC Viitorul.

Înaintea partidei din această seară, FC Viitorul este pe 13, cu 25 de puncte, la zece lungimi de locul șase al clasamentului, ocupat în momentul de față de Academica Clinceni. De partea cealaltă, moldovenii sunt pe 16, cu 16 puncte.

FC Viitorul – Politehnica Iași, contând pentru etapa cu numărul 24 a Ligii Întâi la fotbal, se joacă în această seară, cu începere de la ora 20.30, la Ovidiu.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233