Live

Simona Halep s-a retras de la Doha

Primul Grand Slam al anului a sleit-o de puteri pe Simona Halep. Constănțeanca a anunțat astăzi că s-a retras din turneul de la Doha care ar urma să debuteze la 1 martie. Ea va concura totuși la Dubai, pentru a-și apăra titlul cucerit anul trecut.
Publicat pe 23 februarie 2021

După ce a picat pe locul trei al clasamentului WTA la începutul acestei săptămâni, Simona Halep a decis astăzi să se retragă din turneul de la Doha.

Anunțul a fost făcut de constănțeancă prin intermediul unei pagini de socializare. Participarea la Australian Open, acolo unde a ajuns până în sferturile de finală, a solicitat-o din plin pe Halep, care a hotărât împreună cu staff-ul său că este mai bine să se protejeze pentru turneele americane.

Acesta este al doilea an consecutiv în care Halep renunță în ultimul moment la turneul de la Doha, programat între 1 și 6 martie. Pe lângă Halep, Bianca Andreescu și Sofia Kenin au anunțat, de asemenea, că nu vor evolua în Qatar.

Constănțeanca va participa însă la Dubai, acolo unde trebuie să își apere titlul cucerit anul trecut pentru a nu mai pierde puncte în clasamentul mondial.

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233