dobroge.tv

Live

HC Dobrogea Sud nu renunță la lupta pentru titlul

24 februarie 2021
Publicitate

După o nouă pauză prelungită, HC Dobrogea Sud reia vineri meciurile din Liga Zimbrilor. Handbaliștii constănțeni joacă la București contra penultimei clasate, CSM Reșița, în cadrul etapei cu numărul 18. Elevii lui Cirkovic nu concep decât victoria în această partidă, pentru a rămâne în imediata apropiere a primelor două formații din clasament.

Așteptarea se apropie de final pentru handbaliștii de la HC Dobrogea Sud. Cu doar două meciuri disputate în acest an, și acelea în urmă cu trei săptămâni, Liga Națională la handbal masculin programează la finalul săptămânii o nouă etapă. Constănțenii vor juca de această dată la București, vineri, contra penultimei clasate, CSM Reșița.

Singurul obiectiv pentru elevii lui Djordje Cirkovic este victoria, pentru a nu pierde contactul cu primele două clasate, Dinamo București și Potaissa Turda. Chiar dacă diferența de primul loc este una mare în momentul de față, de nouă puncte, constănțenii nu au renunțat încă la lupta pentru titlu.

Este foarte greu, pentru că Dinamo are un avans de puncte în față și, doar dacă se încurcă ei vreo două-trei meciuri, ceea ce este foarte greu pentru că ei joacă foarte bine acum, și anul trecut, și în toți anii ăștia ne-am luptat cu ei de la meci la meci. Dar, eu îmi doresc locul doi pentru că în momentul de față mi se pare cel mai real.

Eu din câte știu play-off-ul nu o să se mai joace și cu diferența asta de puncte este destul de greu. Acum, nu zic că este imposibil, Doamne ferește. Ne dorim să se încurce Dinamo, să-i batem, dacă se reglează, să putem să jucăm acasă, cine știe. Dar locul doi este mai real decât locul unu în acest moment”, a declarat Ionuț Iancu, HC Dobrogea Sud.

Înaintea etapei cu numărul 18 din Liga Națională la handbal masculin, HC Dobrogea Sud este pe locul trei al clasamentului, cu 39 de puncte. Formația de pe litoral este devansată doar de Potaissa Turda, care are 40 de puncte, și Dinamo București, cu 48 de puncte. De partea cealaltă, CSM Reșița este penultima, cu doar șase puncte.

Partida este programată să debuteze vineri după amiază, cu începere de la ora 13.45, în Sala Rapid din București.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233