dobroge.tv

Live

Simona Halep vrea să câștige la Tokyo o medalie olimpică

25 februarie 2021
Publicitate

Simona Halep visează la o medalie la Tokyo. Constănțeană nu pune accent pe locul ocupat în clasamentul WTA iar principalul obiectiv este câștigarea unei medalii la Jocurile Olimpice. În luna mai va începe și antrenamentele alături de Horia Tecău cu care va juca la dublu mixt.

În plan este să joc la Dubai. Sunt în recuperare acum și voi vedea săptămâna viitoare ce hotărăsc”, a declarat Simona Halep, jucătoare de tenis.

Dubla campioană de Gram Slam, Simona Halep își dorește însă altceva. Vrea să participe la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Numărul 3 WTA visează să obțină o medalie.

Vreau să merg 100% la olimpiada și vreau să fac și treabă bună. Se vorbește din ce în ce mai mult despre olimpiadă. Îmi doresc foarte mult medalia sper să reușesc să iau una, oricare ar fi ea și să ne bucurăm de momentul de acolo. Sper să nu fie greu așa cum a fost în Australia. Pentru că a fost un pic greu”, a mai declarat Simona Halep, jucătoare de tenis.

România va fi reprezentată la dublu mixt de către echipa formată din Simona Halep și Horia Tecău.

Încă nu ne-am pregătit. Probabil în mai-iunie să ne antrenăm mai mult”, a mai declarat Simona Halep, jucătoare de tenis.

Chiar dacă a pierdut un loc în topul WTA după înfrângerea suferită în fața Serenei Williams, jucătoarea de la malul mării nu este deloc afectată.

Mai puțin contează. Abia a început anul. Am multe turnee în față și sper să joc bine la fiecare turnu pe care îl joc, așa cum am făcut și în Australia”, a mai declarat Simona Halep, jucătoare de tenis.

Primele două locuri din clasament sunt ocupate de australianca Ashleigh Barty și japoneza Naomi Osaka.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233