Live

Dinamo București - FC Viitorul Constanța, meci de care pe care

Dinamo și FC Viitorul dispută mâine un meci de totul sau nimic în deschiderea rundei cu numărul 25 a Ligii Întâi. Rămase mai mult cu șanse matematice în lupta pentru un loc în play-off, ambele formații au nevoie de toate punctele puse în joc pentru mai spera la îndeplinirea acestui obiectiv.
Publicat pe 25 februarie 2021

A sosit momentul revanșei pentru FC Viitorul. Constănțenii au fost eliminați din Cupa României la finalul lunii noiembrie a anului trecut, însă au acum ocazia de a-i scoate definit pe cei de la Dinamo din cursa pentru un loc în play-off-ul Ligii Întâi.

Da, este un meci important. Sper că ne-am învățat lecția în Cupă. Mergem acolo să câștigăm, în ciuda faptului că Dinamo are destule probleme, știm că sunt o echipă bună și trebuie să facem un meci foarte bun.

Da, a fost un eșec destul de drastic, nu ne așteptam la asta și acum în Campionat sper să ne luăm revanșa și să luăm cele trei puncta pentru că sunt foarte importante pentru noi”, a declarat Valentin Cojocaru, FC Viitorul Constanța.

Fără victorie de opt meciuri, Mircea Rednic speră să fi găsit soluția pentru a-și scoate elevii din blocajul în care se află. Mai mult decât atât, constănțenii vin și după un început de săptămână în care ar fi trebuit să dispute partida cu Politehnica Iași, care s-a încheiat în cele din urmă prin a fi amânată pentru pe altă dată.

Orice meci e greu acum, în situația în care suntem noi. Sper că am reușit să ne recuperăm din punct de vedere mental. Fizic nu, pentru că s-au jucat doar 70 de minute. Dar mental pentru că a fost cu cantonamentul ăsta, am stat încă o zi în plus, am revenit, ne-am încălzit, ne-am reîncălzit de vreo patru ori, după aceea nu s-a jucat meciul. Sper ca băieții să fi trecut peste momentul acesta și să pregătim meciul de mâine cu Dinamo. Știm situația lor, au jucători cu calitate, au făcut și meciuri bune, chiar dacă acum trec și ei printr-o perioadă proastă. Mai mult ca sigur va fi un meci foarte greu”, a declarat Mircea Rednic, antrenor FC Viitorul Constanța

Înaintea acestei partide, Dinamo și Viitorul se aflau pe locurile 12, respectiv 13, despărțite de un singur punct. Totuși, Viitorul ar putea reduce la șapte puncte distanța care o desparte de locul șase al clasamentului, ultimul care asigură prezența în play-off, dacă se va impune în restanța cu Politehnica Iași.

Dinamo București – FC Viitorul Constanța, contând pentru etapa cu numărul 25 a Ligii Întâi la fotbal, se dispută vineri seară, cu începere de la ora 20.30, pe arena din șoseaua Ștefan cel Mare.

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233