dobroge.tv

Live

HC Dobrogea Sud, victorie fără emoții contra Reșiței

26 februarie 2021
Publicitate

HC Dobrogea Sud a dat recital astăzi, la primul meci după o pauză îndelungată în campionat. Formația de pe litoral a trecut cu scorul de 37 la 17 de CSM Reșița, într-o confruntare contând pentru etapa a 18-a a Ligii Zimbrilor la handbal masculin. În urma acestui succes, constănțenii se mențin în cursa de urmărire a primelor două clasate, Dinamo București și Potaissa Turda.

HC Dobrogea Sud n-a avut niciun fel de emoții la reluarea partidelor în Liga Națională de handbal masculin. După o pauză de aproape o lună, constănțenii au evoluat vineri după-amiază în deschiderea rundei cu numărul 18 a Ligii Naționale la handbal masculin.

Adversară a fost CSM Reșița, penultima clasată, care nu a reușit să reziste decât cinci minute, când tabela a indicat 2-1 în favoarea ei. Din acel moment, pe teren a fost practic o singură echipă, HC Dobrogea Sud, care a dictat tonul și a intrat la cabine în avantaj, cu scorul de 19 la 6.

În actul secund, chiar dacă antrenorul Cirkovic s-a bazat mai mult pe jucătorii tineri din lot, scorul a luat proporții, astfel încât la final tabela a indicat 37 la 17 pentru formația constănțeană.

În urma acestui succes, HCDS a bifat a 14 victorie în actuala ediție de campionat și continuă cursa de urmărire a primelor două clasate, Dinamo București și Potaissa Turda.

Liga Zimbrilor va lua din nou pauză după această etapă pentru a permite echipelor naționale să evolueze în calificări pentru EURO 2022 și Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Încă nu a fost programată etapa a XIX-a, în care HCD trebuie să joace cu CSM București. FRH a hotărât eliminarea play-off-ului și a play-out-ului în acest sezon, în Liga Zimbrilor.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233