dobroge.tv

Live

Farul Constanța, încă o „finală” pentru promovare

26 februarie 2021
Publicitate

FC Farul joacă duminică cea de a doua finală din acest an, de care depinde rămânerea în cursa pentru promovarea în Liga Întâi. Constănțenii primesc vizita celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu, formație aflată pe locul patru al clasamentului, și care luptă și ea pentru un loc în play-off-ul campionatului.

Cu un singur punct obținut în ultimele trei partide disputate în Liga a doua și doar un gol marcat, FC Farul nu are timp de regrete. „Marinarii” au parte în acest weekend de un nou meci de foc în campionat, după ce săptămâna trecută au jucat la Călărași, contra Dunării.

Duminică, la Constanța, vine ocupanta locului patru al clasamentului, ACS Viitorul Târgu Jiu, pentru o partidă la capătul căreia Farul nu are voie să piardă pentru a rămâne în cursa pentru un loc în play-off-ul de promovare.

De partea cealaltă, gorjenii au încheiat anul trecut în forță, cu cinci victorii și o singură remiză, care i-au propulsat până în fruntea clasamentului Ligii a doua. Elanul acestora a mai fost tăiat în etapa precedentă, prima din 2021, când au pierdut pe teren propriu derby-ul cu Universitatea Cluj, o altă echipă cu pretenții la Liga Întâi.

Chiar și așa, Viitorul Târgu Jiu rămâne, alături de U Craiova 1948, cea mai ofensivă echipă din al doilea eșalon, având 27 de goluri înscrise în 14 partide. Acest aspect îi dă bătăi de cap lui Ianis Zicu în condițiile în care nu se va putea baza duminică pe servicii lui Leca și Antoche, ambii fundași centrali ai „marinarilor” fiind suspendați din cauza cumului de cartonașe galbene.

Înaintea rundei cu numărul 17 în Liga a doua, FC Farul este pe locul 12, cu 21 de puncte, în timp ce adversara sa de duminică este pe 4, la doar patru lungimi distanță.

FC Farul – ACS Viitorul Târgu Jiu se joacă duminică dimineață, pe stadionul de pe strada Primăverii din Constanța, cu începere de la ora 11.30.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233