dobroge.tv

Live

Dinamo și Viitorul, în criză de atacanți

26 februarie 2021
Publicitate

Văzută drept una dintre cele mai ofensive echipe din Liga Întâi, FC Viitorul nu este în criză doar de puncte, ci și de goluri. Formația constănțeancă are o singură reușită în luna februarie, în care a disputat trei partide în Liga Întâi. Vânzările lui Iancu și Luckassen au lăsat un gol imens în atacul constănțenilor, dar Rednic speră ca în această seară, contra lui Dinamo, să găsească drumul spre poarta adversă pentru un nou succes în Liga Întâi.

Pe lângă criza de puncte cu care se confruntă în încercarea de a prinde in extremis un loc în play-off-ul Ligii Întâi, Mircea Rednic trebuie să găsească soluții și pentru revitalizarea atacului Viitorului.

Ganea s-a dovedit încă prea tânăr pentru a se lupta cu apărătorii adverși, iar atacanții transferați în ultima perioadă la formația de pe litoral încă sunt în etapa de adaptare la sistemul de joc. Antrenorul constănțenilor speră să fie inspirat însă în această seară și să găsească soluțiile în partida cu Dinamo București.

Din momentul în care a plecat Kevin, noi nu am găsit soluții. Chiar dacă am tot schimbat. Sabala văd că nu a reușit să se integreze. A avut șansa să joace. De altfel, el nici nu o să facă parte din lot pentru meciul acesta. Legat de lot, am reușit să-l recuperăm pe Boboc și asta e un lucru pozitiv pentru că el în ultima perioadă a fost de bază și a jucat foarte bine. Singurul indisponibil este Ely Fernandes”, a declarat Mircea Rednic, antrenor FC Viitorul.

Da, întradevăr. În ultimele trei meciuri să zic, să-l pun și pe acesta cu Iași ne-a lipsit golul. Zic eu că ar trebui să fim mai concentrați în ultimii 30 de metri, 20 de metri și să încercăm să aducem cât mai multe mingi acolo și să fim foarte prezenți în careu pentru că numai așa putem ă marcăm goluri și da, cum am spus, sperăm ca de la meciul acesta să începem să dăm și goluri și să luăm și cele trei puncte”, a declarat George Ganea, FC Viitorul.

De partea cealaltă, Dinamo traversează și ea o criză a atacanților, având un singur gol înscris în luna februarie, și acela în Cupa României.

Dinamo București – FC Viitorul, contând pentru etapa cu numărul 25 a Ligii Întâi, se joacă în această seară cu începere de la ora 20.30, pe arena din șoseaua Ștefan cel Mare.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233