dobroge.tv

Live

Victorie pe linie pentru Phoenix

01 martie 2021
Publicitate

Start în forță pentru Phoenix CSU Simona Halep în returul Ligii Naționale la baschet feminin. Formația constănțeană a bifat trei victorii din tot atâtea posibile în turneul ce a avut loc în weekend în Sala Agronomia din București. În urma acestor rezutate, formația constănțeană împarte acum locul șase al clasamentului cu CS Municipal Târgoviște, ambele cu câte 21 de puncte.

Agronomia București, Rapid București și Municipal Alexandria sunt primele trei învinse ale noii echipe a Phoenix CSU Simona Halep. Schimbarea staff-ului tehnic, dar și înlocuirea jucătoarelor strainere ale formației de pe litoral încep să își vadă acum efectele și în meciurile oficiale. 

Constănțencele au evoluat în weekend în Capitală, în primul turneu din returul Ligii Naționale la baschet feminin. Cu această ocazie ele s-au duelat pe parchetul Sălii Agronomia cu formația gazdă, Rapid București și Municipal Alexandria. 

Chiar dacă porneau cu prima șansă la victorie, elevele lui Miroslav Popov și-au dominat adversarele, reușind să câștige fiecare partidă într-o manieră categorică. 

Astfel, vineri au învins pe Agronomia cu scorul de 70 la 49, sâmbătă pe Rapid București cu scorul de 78 la 43, iar duminică pe Municipal Alexandria cu scorul de 77 la 50. 

În urma acestor rezultate, Phoenix CSU Simona Halep a urcat în clasamentul Ligii Naționale, fiind acum la egalitate de puncte cu CSM Târgoviște pe locul 6, ambele cu câte 21 de puncte. Printre remarcatele turneului de la București, pe lângă experimentata Tierra Henderson, se mai numără Anna Kelly și Tia Wooten, dar și căpitanul Andreea Beldian și constănțeanca Andreea Mititelu, aceasta din urmă reușind nu mai puțin de 41 de recuperări în cele trei confruntări.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233