dobroge.tv

Live

Luptă strânsă pentru play-off

01 martie 2021
Publicitate

Victorie extrem de importantă obținută de Farul în Liga a doua. Formația constănțeană păstrează vii speranțele la promovare după ce a invins ieri, pe teren propriu, pe Viitorul Târgu Jiu cu scorul de 1-0. Cu doar trei meciuri rămase de disputat, „marinarii“ sunt pe poziția a 11-a, la două puncte de locurile de play-off.

Prima repriză a partidei dintre FC Farul și Viitorul Târgu Jiu, contând pentru etapa a XVII-a a Ligii a doua la fotbal, a fost una lipsită de ocazii de poartă, semn că miza celor trei puncte puse în joc a apasat greu pe umerii jucătorilor ambelor formații.

 În partea a doua a jocului, fotbaliștii antrenați de Ianis Zicu au început să domine în ofensivă, iar în minutul 63, Liviu Mihai a înscris pentru gazde cu un șut sub bara transversală, după ce mingea a fost deviată în careu, de unul dintre adversari. 

Echipa constănțeană a avut ocazia de a majora scorul în minutul 76 prin Bîrnoi, însă balonul trimis de acesta a lovit bara transversarlă. Oaspeții au irosit o mare șansă de a egala, prin Sin, în minutul 87. Condiția fizică bună i-a ajutat pe jucătorii de la FC Farul să rămână în ofensivă, astfel că meciul s-a încheiat cu victoria la limită a formației constănțene.

După disputarea acestei etape, FC Farul se menține cu șanse mari în cursa pentru calificarea în play-off-ul de promovare. Constănțenii sunt pe locul 11, cu 24 de puncte, însă la doar două lungimi distanță de poziția a șasea. De altfel, cu trei etape rămase de disputant din sezonul regular, nu mai puțin de 10 echipe sunt despărțite în clasament de doar patru puncte și fiecare dintre acestea are șanse de calificare în play-off-ul campionatului. 

În runda următoare, elevii lui Ianis Zicu au parte de un meci aparent lejer, în care vor întâlni pe CSM Slatina, formația de pe locul 18 al clasamentului.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233