dobroge.tv

Live

Farul Constanța așteaptă punctele de la FRF

02 martie 2021
Publicitate

Miercuri este o zi importantă pentru Farul Constanța. Întreaga suflare a „marinarilor” așteaptă o decizie favorabilă din partea Federației Române de Fotbal în cazul partidei cu Universitatea Cluj, care a fost amânată de două ori din cauza cazurilor de COVID-19. Cele trei puncte astfel obținute le-ar ușura drumul elevilor lui Ianis Zicu spre play-off-ul de promovare al Ligii a Doua.

Aflată în prezent pe locul 11 în Liga a Doua, cu 24 de puncte, FC Farul poate reveni miercuri în primele șase formații ale clasamentului. Condiția este ca Federația Română de Fotbal să decidă în favoarea marinarilor soarta partidei cu Universitatea Cluj, care a fost deja amânată de două ori din cauza îmbolnăvirilor cu coronavirus.

Este o luptă încinsă. Lucrurile sunt complicate, noi marți vom primi cele trei puncte de la meciul cu U Cluj, pentru că dacă ar fi un alt deznodământ sau o altă decizie ar fi rușinos din punctul meu de vedere și cei de acolo ar trebui dă-și pună semne de întrebare serioase pentru că este aceeași situație ca la echipele celelalte care au obținut trei puncte și, cu toate că au tergiversat, decizia nu poate să fie decât una. Aceea de a lua noi trei puncte”, a declarat Ianis Zicu, antrenor FC Farul Constanța

Este o luptă încinsă, lucrurile sunt complicate, probabil că marți vom primi cele trei puncte de la meciul cu U Cluj. Dacă ar fi un alt deznodământ sau o altă decizie, ar fi rușinos, din punctul meu de vedere, și cei de acolo ar trebui să-și pună serioase semne de întrebare.

Este aceeași situație ca la echipele celelalte, care au obținut trei puncte, și, cu toate că au tergiversat, decizia nu poate să fie decât una, aceea de a lua noi cele trei puncte.

Indiferent însă de ce decizie va lua Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal, lupta pentru calificarea în play-off este departe de a fi încheiată. FC Farul mai are de disputat trei etape în sezonul regular iar Ianis Zicu și-a făcut calculele în privința punctelor puse în joc.

Trebuie să facem șapte sau nouă puncte pentru a obține calificarea în play-off în următoarele trei etape. Da, este un lucru bun atunci când depinzi de tine. Sperăm ca până la ultima etapă când noi vom sta, să putem să fim undeva pe locul patru-cinci și echipele din spate să fie Petrol și Cluj pentru că în meciuri directe nu o să mai poată să facă puncte ambele echipe”, a mai declarat Ianis Zicu, antrenor FC Farul Constanța.

Următoarea partidă pentru FC Farul este programată să aibă loc sâmbătă dimineață, cu începere de la ora 11.00, pe terenul celor de la CSM Slatina, formație aflată pe locul 18 al clasamentului.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233