dobroge.tv

Live

Phoenix CSU Simona Halep joacă din nou „acasă”

03 martie 2021
Publicitate

Învingătoare în primele trei etape ale returului Ligii Naționale, baschetbalistele de la Phoenix CSU Simona Halep revin în acest weekend în Sala Sporturilor. Elevele lui Miroslav Popov vor avea parte de doi adversari de calibru din întrecerea internă, Olimpia Brașov și Municipal Târgoviște, în cadrul celui de-al doilea turneu organizat la Constanța în acest sezon competițional.

Ultima lună a fost una a schimbărilor și a readaptărilor pentru Phoenix CSU Simona Halep Constanța! Conducerea tehnică a echipei a fost preluată de Miroslav Popov, cel mai prolific antrenor din baschetul feminin românesc din ultima decadă, iar jucătoarele straniere din prima parte a campionatului au părăsit echipa, lăsând loc altor patru baschetbaliste. Toate aceste schimbări au impus o reorganizare din temelii într-un timp foarte scurt, astfel încât evoluția din campionat să nu aibă de suferit.

A părut totul ca un nou început. Un antrenor nou, jumătate din echipă formată din jucătoare noi și două meciuri programate într-un timp foarte scurt la Arad. Am văzut îmbunătățiri la fiecare jucătoare, inclusiv la straniere, și am jucat bine, ca o echipă, și am reușit să câștigăm cele trei meciuri. Suntem bucuroși de acest lucru, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ pentru că nu este ușor să joci trei meciuri consecutive”, a declarat Miroslav Popov, antrenor Phoenix CSU Simona Halep Constanța

Palmaresul noii echipe a Phoenix CSU Simona Halep este de două înfrângeri și trei victorii, acestea din urmă fiind obținute weekend-ul trecut, în cadrul primului turneu din returul Ligii Naționale la baschet feminin. Acum, misiunea constănțencelor se anunță una mult mai grea. La finalul acestei săptămâni vor disputa la Constanța alte două partide în întrecerea internă, contra unor adversari de calibru din campionatul României.

Vom vedea. Vom încerca să ne apărăm foarte bine și să jucăm cu cap în ofensivă. Acestea sunt principalele noastre rivale și noi va trebui să le atacăm și să încercăm să câștigăm împotriva lor. Acesta este obiectivul nostru. Va fi greu dar noi vom încerca”, a mai declarant Miroslav Popov, antrenor Phoenix CSU Simona Halep Constanța

Potrivit programului, prima partidă pentru formația constănțeană va avea loc sâmbătă, contra celor de la CSU Olimpia Brașov, în Sala Sporturilor, cu începere de la ora 16. Duminică, de la aceeași oră, este programată confruntarea cu CS Municipal Târgoviște. Înaintea acestui turneu, Phoenix CSU Simona Halep ocupă locul șapte al clasamentului, la egalitate de puncte, 21, cu Municipal Târgoviște, în timp ce Olimpia Brașov este pe poziția a patra, cu 24 de puncte.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233