dobroge.tv

Live

Comisia de disciplină prelungește suspansul

04 martie 2021
Publicitate

FC Farul mai are de așteptat până va afla care este soarta punctelor din partida cu Universitatea Cluj. După ședința de ieri, Comisia de Disciplină a FRF a rămas în pronunțare în această speță, fără să mai anunțe o dată când aceasta va avea loc. Ședința de ieri a fost a patra în care cazul a fost pus pe ordinea de zi, începând cu luna decembrie a anului trecut.

Federația Română de Fotbal prelungește suspansul în privința punctelor din partida dintre Universitatea Cluj și FC Farul Constanța, contând pentru etapa a 11-a a Ligii a doua.

Întrunită miercuri după amiază, Comisia de Disciplină din cadrul FRF a rămas în pronunțare în această speță, fără a mai anunța însă și un termen la care va face public verdictul final.

Aceasta a fost a patra ședință în care această speță a fost pusă în discuție, fără însă a i se oferi o soluție din partea membrilor comisiei, deși regulamentul este unul clar în astfel de situații.

„U” Cluj n-a putut juca prima dată din cauza cazurilor multiple de COVID-19 pe care le-a avut, iar la reprogramare Farul nu a primit aviz favorabil din partea DSP să joace, fiindcă a avut șase cazuri de infectare cu noul coronavirus.

Regulamentul spune că un meci poate fi reprogramat o singură dată, iar dacă nu se desfășoară nici atunci va pierde echipa din cauza căreia a fost amânat prima dată.

Ambele formații sunt angrenate în lupta pentru calificarea în play-off-ul de promovare al Ligii a doua, astfel că cele trei puncte ar cântări enorm în stabilirea strategiei din finalul sezonului regular.

Cu trei partide rămase de disputat, FC Farul este pe locul 11, cu 24 de puncte, în timp ce Universitatea Cluj este pe șase, cu un avans de doar două puncte.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233