dobroge.tv

Live

Victoria, singura variantă pentru Viitorul Constanța

04 martie 2021
Publicitate

După recitalul dat în partida cu Dinamo București, FC Viitorul are parte mâine seară de un nou meci decisiv în privința luptei pentru calificarea în play-off-ul campionatului. Constănțenii joacă acasă contra Academicii Clinceni, chiar formația aflată acum pe locul șase al clasamentului, ultimul care asigură prezența în lupta pentru titlu.

Rămasă mai mult cu șanse matematice în lupta pentru calificarea în play-off-ul campionatului, FC Viitorul nu renunță la luptă. Formația pregătită de Mircea Rednic s-a descătușat după victoria cu 5-0 în fața lui Dinamo București și vrea să se apropie de primele locuri ale clasamentului cu o nouă victorie vineri seară.

Misiunea se anunță însă una mai grea decât în confruntarea din urmă cu o săptămână, cu Dinamo. Acum, la Ovidiu vine Academica Clinceni, una dintre revelațiile acestui sezon al Ligii Întâi și principala contracandidată a constănțenilor la calificarea în play-off.

Întâlnim o echipă omogenă, o echipă care e bine organizată, ia gol foarte greu. O echipă care a avut un sezon foarte bun, un sezon constant, cu jucători cu experință, care oricând pot să facă diferența. Am văzut și la ultimul meci, Popa ce execuție a avut. O echipă greu de bătut. Și tocmai de aceea, noi la meciul cu ei trebuie să avem atitudinea pe care am avut-o la ultimul meci, cu Dinamo”, a declarant Mircea Rednic, antrenor FC Viitorul Constanța.

Înaintea partidei din această rundă, FC Viitorul se afla pe poziția a 11-a a clasamentului, cu 28 de puncte, însă și un meci mai puțin disputat față de restul competitoarelor.

De partea cealaltă, cu doar cinci etape rămase de disputat din sezonul regular, Academica Clinceni este pe șase, cu 36 de puncte.

FC Viitorul – Academica Clinceni, contând pentru etapa a 26-a a campionatului, se joacă vineri seară, la Ovidiu, cu începere de la ora 20.30.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233